Hei!

Muutaman kerran olen nyt kokeillut minulle uutta treenivarustetta, nimittäin Training Mask. Tämän tarkoitus on vaikeuttaa hengitystä ja tällä tavalla kehittää keuhkokapasiteettia. Tämä maski vastaa tavallaan korkeusharjoitusta mikä on todettu kehittämään hapenottokykyä. Maskissa on vaihdettavat venttiilit jolla voi säätää kuinka hankalaksi hengityksen haluaa ja minä olen tähän mennessä mennyt sillä kevyemmällä tasolla että keuhkot ensin tottuu rasitukseen ja sitten asteittain lisätä vaikeutta. Tuntuu selvästi että pitää tehdä enemmän töitä kun normaalisti ja vaikuttaa tehokkaalta tämä keino. Kun maskin ottaa pois ja treenaa taas normaalisti niin hengitys tuntuu entistä helpommalta ja minulla on positiivinen usko että tästä tulee hyviä tuloksia.

WP_20151213_16_03_04_Selfie
Treenimaski! Valkoiset ympyrät ovat venttiilit jolla voi säätää hengitysvaikeuden.

Muuten treenit jatkuu kovalla menolla. Torstaina kävi uusi sparrivastustaja meillä, nimittäin Sakari Lähderinne joka on ammattilaisnyrkkeilijä joka parhaimmillaan valmistautuu ens viikonloppuna iskettävään otteluun Hartwall-areenalla.
3 hyvää erää otettiin kovalla tempolla ja ihan hyvin meni vaikka olin tosi jäykkä kovan punttitreenin takia. Ei haittaa että olen jäykkä tässä vaiheessa kun on peruskunta kausi menossa jouluun saakka sillä sitten kun matsit lähestyy niin aletaan herkistelemään.

Tiistaina käytiin taas Puntilla joka oli keskitetty jalkoihin, rintaan ja hauiksiin.

Hack kyykky 3*10
Takareidet istuen 2*10
Reisiojennus 2*10
Reiden loitontaja 2*10
Reiden lähentäjä 2*10
Penkkipunnerrus 3*10
Vinopenkki 2*10
Peck Deck 2*10
Hauiskääntö scott tangolla 2*10
Hauiskääntö vuorotahtiin käsipainoilla 2*10

Maanantaina tuli kutsu Suomi-Ruotsi maaotteluun joka isketään ens viikonloppuna.
Tämä viikko menee sitten herkistyksen meiningissä ja löytää hyvä rytmi.
Kova matsi tiedossa kun Ruotsin ykkösmies on vastassa.
Teen kaikkeni ja se on aina suuri kunnia edustaa Suomea!

Hyvää viikkoa kaikille!

1000x300-mass-wk43-ht-protsale-075438

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija