Hei taas!

Viime postauksessa kerroin jalkatreenistäni, ja mainitsinkin että olen aloittamassa uutta treeniohjelmaa, koska haluan painottaa treeniä nyt eniten rasvanpolttoon jotta saan kiloja karistettua.
Oon myös nyt noudattanut ruokavaliota ja tuloksia on jo alkanut tulla. Muutamia hyviä lisäravinteita myöskin oon ottanut käyttöön, niistä voin kertoa vaikka erikseen toisessa postauksessa. 🙂

Mulla on tosi motivoitunut fiilis tästä treenistä, ja on alkanut tuntua että se rasva oikeesti palaa, oon meinaan uinut hiessä ja meinannut oksentaa treenien jälkeen, iso kiitos Aslakille siitä (kurkatkaa http://www.pronationfit.com).

Tässä uudessa ohjelmassa on tullu paljon uusia liikkeitä ja semmosia ”kikkoja” joista en oo ennen tiennyt mitään, mut tehokasta kyllä on, ja suosittelen muillekkin jos tavoitteena on polttaa rasvaa kadottamatta lihaksia.
Treenit on pääosin kiertoharjoittelua tai patteriharjoittelua (pha) koska tavoitteena on aktivoida koko kroppaa ja tarkoitus on saada jälkipolttoa mahdollisimman kovaksi jotta rasva palaisi mahdollisimman tehokkaasti.
Liikkeet on moninivel-liikkeitä jotta aktivoidaan mahdollisimman monta lihasta ja lihasryhmää samanaikaisesti.

 Tässä yksi treeni joka tehtiin tällä viikolla:

Kiertoharjoitteluna tehtiin 4 kierrosta ja 10 toistoa/per liike. Tarkoitus on joka viikko ottaa yksi kierros lisää ja kevyellä viikolla tehdä vain kolme kierrosta.

_JS14888
Maastaveto

_JS14916
Pystypunnerrus (työnnöllä)

_JS14955

Boxihyppy


_JS14982Valhalla kyykky

_JS15029

Istumaan nousu

_JS15049
Selänojennus maaten

Lisää näistä treeneistä pian, ja seuraavassa postauksessa puhutaankin tästä mun laulu-urasta ja muista suunnitelmista 🙂 

Ihanaa viikkoa kaikille <3

Jaanika 

 

1000x300-Mass-wk21-gs-thu-myprotein-sale-072316

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija