Triathlon terveiset kaikille!

Vihdoinkin sain kaiken kuntoon ja ollaan matkalla Ironmaniin Mexicon Cozumelin paratiisi saarelle. Tasan 23 päivää on aikaa siihen kun suuri unelma ottaa lähtölaukauksen eteenpäin ja pääsen rikkomaan rajojani. Viikot ovat menneet nopeasti ja viime kisan pettymykset ja kisan peruutus ovat käännetty postiviiseksi energiaksi. Vielä on voimaa ja uskoa mennä sinne minne minun pitääkin mennä ja päästä. Ironman Lake Taho oli todella rankka, viime hetken peruutus kisasta toi tunteet pintaan ja henkisesti se oli todella raskasta!

 

 

 Vuosi on ollut todella pitkä, treenimäärät ovat olleet todella suuria. Viikoon menee n 10-15h treeniä monella eri tavalla. Lihashuoltoa, palauttavaa treeniä sekä kova treeniä. Yhdistelmää juoksu + uinti tai uinti ja pyörä + juoksua on ollut todella paljon.

Kesän treenasin paljon pyörää, jotta kestävyys Ironman pyörää saadaan riittävälle tasolle. Nyt syksyllä kun kelit ovat olleet viime kuukautena haastavat, olen keskittynyt paljon uintiin ja juoksuun. Uskon että paketti alkaa olemaan kasassa, vaikka ei se täydellistä ole ollut. Ilman valmentajaa ja suunniteltua ohjelmaa ei tietenkään saavuteta huippukuntoa, mutta annan kaikkeni ja teen parhaani kaikessa. Tiedän että asennetta ei ainakaan puutu.

UintitreenitRavinto on suuri osa harjoitteluani ja pyrinkin noudattamaan tarkkaa ohjelmaani. Treenit ovat hyvin pitkäkestoisia, joten hiilareita kuluu todella paljon. Palautumiseen tarvitaan riittävästi proteiinia jossa käytän myös kreatiinia mukana.

All-In-One: proteiini+kreatiini+hitaasti imeytyvä hiilari

All-In-One: proteiini+kreatiini+hitaasti imeytyvä hiilari

Tankkaukset täytyy ajatella pitkin päivään että varastossa on riittävästi polttoainetta, siihen myproteinin patukat ovat antaneet erittäin hyvän mahdollisuuden tankata välipaloja pitkin päivää.
Eli vähän kerrallaan, mutta useasti ja säännöllisesti. Nämä kaikki yhdessä antavat energiaa minulle jokaiseen päivään pysyä tavoitteessani, eteenpäin menemistä täytyy olla ja rakastan triathlonin sisältöä haastaa kroppaa äärirajoille asti, tässä kehittyy kokoajan niin urheilijana kuin ihmisenäkin.

A life without Limits

Viime viikkoina olen tutustunut paljon crossfit saloihin harjoittelussa. Aloitinkin upean yhteistyön Crossfit8000 kanssa Espoossa. Tarkoitus on tuoda lihaskestävyyttä mukaan monipuoliseen harjoitteluun jossa koko kropan lihaksia hyödynnetään tekemään huippusuoristusta ääriolosuhteissa. Odotan innolla mitä tulokset tuovat eteen, tämä nousee tulevaisuudessa varmasti suureksi osaksi kehitystäni voiman tuoton ja kestävyyden harjoittelussa.

Jokainen päivä on tästä eteenpäin suuren tunteen lataamista varastoon, valmistautuminen on alkanut täysillä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Odotan jo lähtölaukausta jotta pääsen purkamaan kaiken intohimon, rakkauden ja elämänitarkoituksen. Sisäistä voimaa ja itsensä voittamista, eteenpäin menemistä elämänmatkallani. Mahtavaa oli että vihdoinkin sain uuden kisa-asun kotiin ja nyt se lähtee Biancanevelle tuunattavaksi. Siihen rakennetaan upea koristelu tuomaan lisä fiilistä suuren juhlapäivään.

Kisa-asu trilifeToivotan sinut seuraamaan matkaani nyt joka päivä kohti lopullista päämäärää ja unelmaa.
Päivitän blogia tiiviisti ja kerron videoblogissa ajatuksiani ja fiilisten nousua. Viime reissulta jäi suuri palo päälle ja nyt se saadaan ulos. Kova kesä, lukuisat kisat ja treenit saavat ansaitsemansa päätöksen, se elämäntarkoitus rikkoa omia rajoja ja toteuttaa suuri Unelma.

Mahtavan energistä viikkoa kaikille. Elämässä tärkein ja suurin asia on että uskot itseesi ja omiin kykyihisi onnistua. Muista että olet oman elämäsi sankari, tapahtui elämässä mitä tahansa.

Believe

Iroman terveisin,
IronMikael
Triathlete Sponsored By MyProtein!

Follow Me:
Facebook https://www.facebook.com/mikaeljamsanen
Twitter:https://twitter.com/Jamsanen
Instagram:http://instagram.com/mikaeljamsanen     
YouTube: https://www.youtube.com/user/MikaelJamsanenDream

www.mikaeljamsanen.com

 capture

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija