Tässä suussa sulava proteiinipitoinen juustokakku, jossa ihanan täyteläinen ja pehmeä koostumus ja herkullinen maku. Mikään ei voita pähkinöiden ja suklaan herkullista yhdistelmää! Herkullista! Ravintoarvotkin ovat kakussa aivan kohdallaan, olitpa dieetillä tai et! Huom! Löydät blogin jälkiruoka -kategoriasta myös alle 200 kalorin kakkuohjeita!

Energiasisältö per annos:

303kcal // P 29g // HH 25g // R 9g

almond-dark-choc

AINEKSET

3 mitallista Muscle Mousse White Chocolate valkosuklaa

500g vähärasvainen maitorahka

500g vähärasvainen tuorejuusto

1 tl manteliuute

1.5 rkl Myprotein Almond Butter mantelipähkinävoi

150g light digestive keksejä tai muu vähärasvainen keksi

Päälle: 

25g mantelit murskana

50g 90% tumma suklaa

chocolate-183543_640

VALMISTUSOHJE

Lämmitä uuni 180’C.

Murskaa kaikki keksit hienoksi käsin (esimerkiksi pussissa ja kaulimella päälle hakaten onnistuu melko nopeasti) tai blenderissä. Lisää sekaan erikseen sulatettu (pannu tai mikro) maapähkinävoi tai kookosöljy. Painele syntynyt seos tasaisesti esimerkiksi irtovuoan pohjalle (irtovuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla, niin, että reunat puristuvat reunan väliin). 

Sekoita toisessa kulhossa rahka ja tuorejuusto, Muscle Mousse ja manteliuute. Sekoita voimakkaasti, ettei seokseen jää paakkuja. Kaada valmis seos vuokaan keksipohjan päälle. Lisää päälle kerros banaania ja tasoita hyvin pinta vaikka veitsellä. 

Paista uunissa keskitasolla 25-30min. Älä anna pinnan tummentua, jos näin käy kesken paistoa, vähennä lämpöä. 

Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen jääkaappiin siirtämistä. Anna olla jääkapissa 4h ennen tarjoilua. Tarjoile suklaan ja pähkinäiden kanssa raastamalla molemmat ainekset kakun päälle.

 

MUSCLE MOUSSE MASSIN NETISSÄ TUTUSTI SUOMEN HALVIMPAAN HINTAAN! 

600x600-Mass-wk32-cg-muscle-mousse

Ei tageja



Kirjoittaja ja asiantuntija