Tässä kova haastaja juustokakulle, nimittäin proteiinipitoinen juustokakku, jossa ihanan täyteläinen ja pehmeä koostumus ja herkullinen maitosuklaan maku. Ravintoarvotkin ovat kakussa aivan kohdallaan, olitpa dieetillä tai et! 

154kcal // P 10g // HH 14g // R 5g (per annos)

milk-choc-cheesecake

AINEKSET

4 mitallista Muscle Mousse Choc suklaan maku

1 rkl sokeritonta kaakaojauhetta tai raakakaakaojauhetta

300g vähärasvainen tuorejuusto

500g vähärasvainen maitorahka

200g light digestive keksejä tai muu vähärasvainen keksi

2 rkl Myprotein Peanut butter maapähkinävoi tai Myprotein Coconpure kookosöljy 

18-33-09-294_640

VALMISTUSOHJE

Lämmitä uuni 160’C.

Murskaa kaikki keksit hienoksi käsin (esimerkiksi pussissa ja kaulimella päälle hakaten onnistuu melko nopeasti) tai blenderissä. Lisää sekaan erikseen sulatettu (pannu tai mikro) maapähkinävoi tai kookosöljy. Painele syntynyt seos tasaisesti esimerkiksi irtovuoan pohjalle (irtovuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla, niin, että reunat puristuvat reunan väliin). 

Sekoita kaikki muut ainekset toisessa kulhossa; rahka, tuorejuusto, proteiinijauhe ja kaakaojauhe. Sekoita voimakkaasti, vältä mahdollisten paakkujen syntyminen vatkaamalla ja sekoittamalla todella vauhudikkaasti! Kaada valmis seos vuokaan keksipohjan päälle. Tasoita hyvin pinta vaikka veitsellä. 

Paista uunissa keskitasolla 25-30min. Älä anna pinnan tummentua, jos näin käy kesken paistoa, vähennä lämpöä. 

Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen jääkaappiin siirtämistä. Anna olla jääkapissa 4h ennen tarjoilua.

 

MUSCLE MOUSSE MASSIN NETISSÄ TUTUSTI SUOMEN HALVIMPAAN HINTAAN! 

600x600-Mass-wk32-cg-muscle-mousse

Ei tageja



Kirjoittaja ja asiantuntija