Sain jälleen kunnian pukea Suomen maajoukkuepaidan päälle viikonlopun Suomi-Ruotsi maaotteluun joka pelattiin Helsingin urheilutalolla.
Täytyy tunnustaa ettei kisakunto ollut paras mahdollinen, sillä peruskuntokausi oli parhaillaan menossa kovalla punttiohjelmalla ja sain komennon otteluun vasta maanantai-iltana. Sain siis neljä päivää aikaa herkistellä ja saada painot kondikseen.
Kohtalaisen hyvin se kuitenkin meni ja lähdin kohti Helsinkiä ihan hyvällä kisamielellä. Valmentajani lähti reissuun mukaan, mikä oli minulle suuri henkinen tuki tässä tilanteessa. Olen ollut aika kulunut henkisesti ja fyysisesti kovan loppuvuoden jälkeen ja mikäli kyseessä olisi ollut mikä tahansa kilpailu, en olisi välttämättä lähtenyt mukaan, mutta maajoukkueen  kutsuessa en kieltäydy.
 Saavuimme yöjunalla sopivasti punnitukseen heti lauantaiaamuna jonka jälkeen menimme hotelliaamiaiselle.  Sitten muutama tunti aikaa rentoutua ja käydä vähän kävelemässä ennen kisoja.

No miten meni itse ottelu?
Vastaan asettui Ruotsin ykkösmies Albin Albinsson joka on minulle tuttu entisestään kun itse asuin ja kilpailin Ruotissa. Albinsson on kova vastustaja, jolla on hyvä fysiikka, ja kuka tekee koko ajan kehässä töitä.
Ottelu oli suhteellisen tasainen kaikki erät mutta vastustaja löi enemmän ja voitti tämän takia pisteillä.
Olisin voinut paremmin tehdä aloitteita ja lyödä enemmän mutta tähän painoi kaikki kova punttitreeni, joka teki minut jäykäksi.
En kuitenkaan ala tätä kovin paljon suremaan, vaan pistän katseet eteenpäin kohti kevään kisoja joissa kohokohtana ovat helmikuun SM-kisat.

WP_20151219_006                Ottelun jälkeen

 

FB_20151219_16_49_39_Saved_Picture
                                Koko Suomen joukkue esittelytilausuudessa.
                                Maaottelu päättyi tasan 5-5 Ruotsia vastaan.

Tulevan jouluviikon aikana peruskuntoilu jatkuu.
Yritän pysyä nyrkkeilysalilta pois koko viikon ja keskittyä hiihtämiseen ja punttitreeniin. Henkisesti on hyvä pyöriä eri maisemissa välillä varsinkin, kun meno on pitkään ollut niin kova. Tuntuu kyllä siltä, että joulun rauha tulee tarpeelliseksi. Monta kuukautta on ollut paljon menoja nyrkkeilykilpailuihin ja treenileireihin. Noin 2-3 viikonloppua kuukaudessa on ollut jonnekin meno ja siihen päälle monta reissua näyttelijätehtävissä eräässä nyrkkeilijäelokuvassa.
Työpaikallakin on ollut kova meno ja myös se välillä rasittaa.
Tosi hauskaa on kyllä ollut ja nyt voinkin latailla akkuja hyvillä mielin joulun ajan.

Alla linkki hyviin proteiinipatukoihin. Maistuvat hyvältä ja sisältävät runsaasti proteiinia!
Itse syön näitä välipalaksi ja ennen treenejä.

http://www.mass.fi/protein/protein-bars.list

Toivotan kaikille teille joulurauhaa 🙂

 

1000x300-Mass-wk16-wo-freedelivery-113255

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija