Hej allihopa 😀

Olen kihelmöinyt edellisestä matsista toivuttuani ja häiriköinyt manageria jatkuvalla syötöllä siitä, että haluan otella vielä ennen joulua tänä vuonna. Yksi suuri syy on se, että koen henkiselle tolalleni sopivan paremmin lyhyemmällä aikavälillä ottelemisen ja lisäksi haluan päivämäärän, johon saan tähdätä….. mutta ei nyt valehdella myös JOULURUUAT on suuri syy. Joulu on yksi ainoita pyhiä, jotka haluan viettää täysin rentoutuen ja rauhoittuen ja tuolloin haluan syödä hyvää ruokaa ja nauttia läheisten seurasta.

Seuraava ottelu saatiin aika suureen tapahtumaan, josta olen enemmän kuin tyytyväinen ja innoissani. Tapahtuma on siis Superior Challenge 11 Ruotsissa, Tukholmassa. Alunperinkin silmät oli käännetty tuohon tapahtumaan, kun sinne etsittiin Lina Eklund nimiselle ottelijalle minun painoluokassani vastustajaa, mutta järjestäjät kiinnittivät tuohon otteluun ensin erään puolalaisen ottelijan jokunen viikko sitten ja minä tietenkin hieman harmistuin ja petyin, koska fiilis oli ollut jotenkin se, että tämä on minun seuraava kamppailuni. Kyseinen ottelija kuitenkin loukkaantui viime viikolla ja sinnehän me sitten hyökättiin kuin sudet saaliin kimppuun ja saatiin se matsi, joka oltiin haluttukin.

Seuraava ottelu 29.11.2014 Superior Challenge 11, Sweden. Kunnon Suomi-Ruotsi maaottelu-hengessä mennään 😉

https://www.facebook.com/superiorchallenge?fref=ts

Painoa tiputellaan nyt jo mukavaa vauhtia, mutta pääpaino on hyvässä treenissä. Olen todella rauhallisin ja positiivisin mielin. Olen niin sanotusti happy warrior 🙂

Lycka till.

superior11

logo

Ei tagejaRadu Telcian

Radu Telcian

Kirjoittaja ja asiantuntija


Radu rakastaa tällä hetkellä...