Hyvää alkanutta vuotta 2015!

Uuden vuoden tulisi tuoda mukanaan kaikkea hyvää ja erilaista, ylipäätään on olettamus, että Jokin muuttuu. Ja kellä meillä nyt ei olisi asioita elämässä, joita haluaisi muuttaa. Kuitenkin täytyy muistaa, että vaikka vuodenvaihteeseen liittyykin tietty mystisyys, lähtee muutos omaan elämään aina itsen kautta. Siksi ne ovat Uuden Vuoden lupauksia, ei toiveita. 😉 Paras lupaus itselle onkin mun mielestä lupaus siitä, että koski asia sitten mitä tahansa, Minä teen sen! Psykologisesti ajatellen vuoden alku on todella oivallinen starttipäivä, ”puhas pöytä” ajattelu kun motivoi aika tavalla. Pointtina siis, että käytetään tää vuoden alku siihen, että ladataan itseemme motivaatiota ja halua toteuttaa ne lupaukset!

NewYearsResolutionResize

Mulla loppu vuosi oli rankka, enkä siitä voi syyttää kun itseäni. Koulujuttuja oli sopivasti liikaa ja kaikki aika meni niitä selvitellen. Pääsi stressitasot kasvamaan ja pinna kiristymään. Ei kukaan oo mulle koskaan väittäny, että akateeminen elämä olis helppoa, joten menkööt sen piikkiin. Tuli sen verran koville pistettyä itsensä, että samantien kun tentistä matkustin Suomeen, lapsuudenkotiin Joulun viettoon niin iskikin sitten ensimmäinen flunssa vuoden 2010. Jep, ja siinä oltiin ja levättiin sitten pyhät. Elimistö vaan kun on fiksu ja kertoo, milloin se lepo on viimeistään saatava. Eikä siinä mitään, nyt ollaan kunnossa, stressitasot alempana ja valmiina uusiin haasteisiin!

Loppuvuosi meni treenien osalta koulun ehdoilla – treenattua tuli, mutta fokusta ei ollut samalla tapaa kuin yleensä = ei tuloksia. Silti täytyy olla tyytyväinen, että ylipäätään treenasi, ja söi normaalisti, eikä lähtenyt lipsumaan sen mukaan mikä olisi ollut helpompaa. Siinä tuli todistettua se, kuinka syvälle tää treeni+ puhdas ruokavaliokuvio, tai fitness lifestyle, on juurtunut mulle. Oikea ruokavalio taas auttaa jaksamaan vaikka läpi harmaan kiven, ja sen huomasi tossa Jouluna kun sön vapaasti miltein viikon, että A: en syö tarpeeksi ellen seuraa mitä ja milloin laitan suuhuni ja B: syön vääriä asioita (esimerkillä onhan kala ja salaatit hyviä, mutta kun on tottunu useisiin satoihin grammoihin hiilaria päivässä, ei olo oo kovin hyvä ilman..). Tekee kuitenkin hyvää päälle ja jossain määrin kropallekin vähän poiketa kaavoista, eli jos tuli herkuteltua, niin voi lohduttautua siihen, että nyt kun palaa takaisin omaan rutiiniin / alkaa parantamaan ruokavaliota, niin tuloksia tulee hieman nopeammin alkuun, kun keho on saanut hieman eri settiä välissä. 

Taas pääsee kunnolla treenaamaan!

Taas pääsee kunnolla treenaamaan!

Vuosi 2015 pitää sisällään muutoksia ja samoja kaavoja, sekä toivottavasti uusia siistejä juttuja. Kerron myöhemmin lisää kun hommia saatu selviksi. 😉 Hetkeksi on hyvä myös palata menneeseen ja viime vuodesta voinkin sanoa, että olipahan opettavainen vuosi. Puhun nyt eritoten tästä fitneksestä, treenistä, ruokavaliosta, omasta kropasta. Viime vuoden aikana opin oikeasti treenaamaan ja syömään oikein, sekä koin ensimmäisen kisadieetin. Ei huono warm uppi sinällään, matka lähti käyntiin ja nyt on hyvä alkaa sitten tosissaan tekemään kun tietää vähän, mitä tekee. Helposti ei tulokset tule, se on selvä ja matkaa on! 

Marras-Joulukuun vaihde 2013 (oikea) versus tänään. Rasvat samoissa, kropan mittasuhteet vähän toisen näköiset vain, sekä välissä kisadieetti joka tietty vei veronsa.. Kyllä sitä opetellessakin jotain tarttuu matkaan!

Marras-Joulukuun vaihde 2013 (oikea) versus tänään. Rasvat samoissa, kropan mittasuhteet vähän toisen näköiset vain, sekä välissä kisadieetti joka tietty vei veronsa.. Kyllä sitä opetellessakin jotain tarttuu matkaan!

Näihin tunnelmiin, hyvää motivoivaa vuodenalkua ja arkeen paluuta,

Terkuin Johanna 🙂

Screen Shot 2015-01-08 at 10.28.05

600x600-mass-wk02-jb-3rdparty

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija