Kyllä huomaa, että ei oo kesä. Ihosta nimittäin… Jaan tässä postauksessa hyväksi havaitsemani tuotteet ja muutaman muunkin vinkin ihon kunnossapitoon.

Hyvä iho, parempi mieli... :)

Hyvä iho, parempi mieli… 🙂

Oon aina ollut aika herkkäihoinen, ja niin kauan kun muistan oon kärsinyt ihon kuivuudesta talvisin. Uutuutena mulle tulee nykyään myös helpommin näppylöitä naamaan kuin ennen ja oonkin ollut nyt niinku jännän äärellä kun en oo oikein tiennyt mitä kosteutusta tähän naamaan kannattaisi tunkea, jotta a) iho ei kiristä kuivana ja b) jotta naama ei täyty näppylöistä liian tuhtien voiteiden vuoksi.

Sitten yks kaunis päivä mieheni ystävällisesti soitteli lentokentällä ollessaan että tarviisko jotain kosmetiikkaa neidille tuoda. Sanoin, että jotain naamarasvaa. Hän rupesi sitten luettelemaan edessään näkyvien purnukoitten nimiä ja mainitsi Cliniquen Dramatically Different- voiteen. Muistin, että olin saanut siitä joskus näytepakkauksen ja tykännyt, joten se valikoitui matkaan. 

s1538354-main-Lhero

Voide on jopa parempaa mitä muistin. Tosi kosteuttava, mutta ei niin tiukkaa tavaraa jotta näppylät villiintyisi. Kasvot näyttää heti jotenkin tasaisemman väriseltäkin ja ihohuokoset pienenee. Iho on oikeasti aika dramatically different. Noin kerran viikkoon täräytän naamaan hieman paksumman voiteen naamion tapaan jos iho tuntuu erityisen kuivalta. Näin pysyy naama nättinä.

Käsien iho on myös kovilla nyt kylmemmillä ilmoilla. Ihan ykkönen käsivoide on (kaikista ennakkoluuloistani huolimatta) Victorias Secretin Smooth Paraffin- käsivoide. Sain tämän kerran siskoltani ja siitä lähtien ollut aivan koukussa. Voide on aika paksua ja tuoksuu taivaalliselle, mutta kestää jonkin aikaa kuivua, joten yleensä tulee laitettua yöksi käsiin. Kuivuttuaan ei kylläkään jätä käsiä tahmaiseksi. Tekee käsistä todella pehmeät ja kynsinauhatkaan ei repsota tämän jäljiltä.

imagesVartaloakin saan lähestulkoon joka ilta rasvailla. Mulla on jo kauan ollut tässä yksi tuote ylitse muiden: L’occitanen Almond (amande) Body Cream. Aivan taivaallista tavaraa! Tuoksuu ihanalle ja kuivuu nopeasti mutta kosteuttaa ihon pitkäksi aikaa. Tekee myös ihon pinnasta tasaisen ja hehkuvan näköisen (mutta ei siis sisällä mitään helkkarin hileitä…. hate those!!) Purkki on hieman arvokas, 200ml maksaa n. 45e mutta on kyllä joka pennin väärti.

IMG_3445-549x550

Huulirasvojen suhteen oon myös kallistunut L’occitanen Shea Butteriin. Tekee rohtuneistakin huulista ihan pehmoiset! Purkkikin on niin söpö ettei malta olla ostamatta. Pieni purkki on yllättävän riittoisa koska sisällä oleva tökötti on todella paksua.

LOC-009_1z

Oon muutenkin ihan L’occitane fani, ollut jo monta vuotta. Ostan myös aina saippuat tältä merkiltä. L’occitanella on Helsingin keskustassa ainakin 2 omaa myymälää, ja jos vaan mahdollista kannattaa ehdottomasti ostaa tuotteet juuri merkin omista myymälöistä, koska pelkästään liikkeeseen meneminen on pieni elämys. Älkää menkö niihin tympeisiin tavarataloihin, fiilis menee koko purkeista. Merkin myymälät on tosi sympaattisen näköisiä ja kauniita, siellä tuoksuu hyvälle ja tekisi mieli hipeltää ihan kaikkia niitä ihanan värisiä saippuoita ja nuuhkutella jokaista purnukkaa. Ihan kuin astuis toiseen maailmaan. Palvelukin on erinomaista ja melkein aina saa jotain kivoja näytteitä mukaan. Liikkeet sijaitsee Mannerheimintiellä ja Galleria Esplanadissa (entinen Kämp Galleria). 

Ihoa kannattaa hoitaa tietenkin myös sisältäpäin. Oon tehnyt aiheesta erillisien postauksen aiemmin, lue se TÄÄLLÄ.

– Reetta

KLIKKAA ALTA TARJOUKSIIN:

mass.banner

 Myprotein_Banner

 

 

Ei tagejaRaluca Mihaela

Raluca Mihaela

Kirjoittaja ja asiantuntija


Raluca rakastaa tällä hetkellä...