Tereeve!! 

Kävin vähän aika sitten läpi käyttämiäni lisäravinteita, lähinnä hiilihydraatteja ja proteiineja. Tekstin voit lukea tästä.

Joonas

(c) Tomi Rehell

Tällä kertaa ajattelin avata teille vähän muita ravinteita, joita pidän erittäin tärkeänä ja jotka ovat itelläni käytössä lähes ympäri vuoden.

Myprotein iBCAA

– Tuote sisältää haaraketjuisia aminohappoja. Monet ihmettelee varmasti mistä kirjain ” i ” tulee nimen eteen. Se tarkoittaa, että tämä tuote on instantoitu, jolloin se liukenee veteen normaalia paremmin ja nopeammin. Tämän myötä se imeytyy siis myös elimistöön normaalia paremmin! Itse käytän tätä reenin aikana turvaamaan tarvittavien aminohappojen saannin. Tämä sisältää hurjan määrän BCAA:ta annosta kohti ja on myös hyvän ja vahvan makuista. Massin verkkokaupasta on saatavilla tällä hetkellä joko maustamatonta tai Berry Blast -makuista valmistetta.

– Klikkaa TÄSTÄ itsesi tuotteen tarkempiin tietoihin!

myproibcaa

Myprotein Zinc

– Sinkki on ihmisen elimistölle välttämätön hivenaine. Se osallistuu lukuisiin elintoimintoihin proteiinisynteesistä solujen muodostamiseen ja immuunijärjestelmän toimintaan. Sillä on osansa myös hormonitasapainon säätelyssä. Tässä tuotteessa on 15 mg sinkkiä ja 60 mg C-vitamiinia yhtä tablettia kohden. Sinkki ja C-vitamiini täydentävät toistensa vaikutusta ja ne ovat soluja suojaavia antioksidantteja. Sinkki nautitaan monesti aamuisin.

– TÄTÄ klikkaamalla pääset tuotteen tarkempiin tietoihin!

myprotzink

Myprotein ZMA

– Sinkki-magnesium valmiste, jossa on lisäksi B6-vitamiinia. Tuote on SNAC Systemsin aitoa patentoitua ZMA:ta. Sisältää oikeassa suhteessa sinkkiä ja magnesiumia ja B6-vitamiini auttaa niitä imeytymään paremmin. ZMA:n idea on tukea kehon omaa anaboliaa eli vahvistaa ja kasvattaa lihassoluja sekä lisätä sinkin ja magnesiumin määrää kehossa. Tätä syödään illalla ennen nukkumaanmenoa, jotta unen laatu ja kropan palautuminen paranisi.

– TÄSTÄ pääset tuotteen tarkempiin tietoihin!

myprotzma

Myprotein Thermopure

– Thermopure on rasvanpoltto valmiste. Se koostuu luonnollisista ainesosista, jotka tehostavat rasvanpolttoa. Tuotetta käytetään runsaasti etenkin painonhallinnassa tai esimerkiksi dieetillä, kun yritetään saavuttaa mahdollisimman pientä rasvaprosenttia. Itselläkin tämä tulee olemaan käytössä kun kisat lähenevät. Se sisältää mm. kofeiinia ja cayennepippuria. Piristävän vaikutuksensa vuoksi tätä syödään monesti aamulla ja ennen harjoitusta. Yleensä 2-3 kappaletta päivässä.

– Ja TÄSTÄ pääset katsomaan tarkemman ravintosisällön tuotteesta!

myprotthermo

Myös kuvaa klikkaamalla pääset käsiksi tuotteen tietoihin!

Näistä tuotteista on ainakin itselle apua, toivottavasti myös teille, hyvää viikonloppua!

mass.banner

 

capture

Ei tagejaMalene Sørensen

Malene Sørensen

Kirjoittaja ja asiantuntija