Aika on kulunut kuin siivillä ja pahoittelen, että olen ollut taas luvattoman hiljainen blogin kirjoittamisessa. Se vaan menee niin, että kun yrität ammattiurheilla ja myös tehdä työtä saadaksesi ruokaa pöytään, että jotkin asiat tulevat tärkeysjärjestyksessä myöhempänä.

En laittaisi pahakseni, jos löytäisin muutaman oikein hyvän tukijan/sponsorin, joiden avustuksella voisin entistä paremmin panostaa urheiluun, olla levollisemmin mielin siitä kuinka saan syödäkseni ja harvat laskut maksettua. Pitää tarttua toimeen tämän asian korjaamiseksi, KUNHAN ENSI VIIKON OTTELU ON HOIDETTU ALTA POIS.

Ensi viikolla on siis otteluviikko. Se tarkoittaa sitä, että jo nyt on aika vähäenerginen olo. Paino tippuu hitaasti ja tuntuu olevan tiukassa, kuten aina eli ei muutosta aiempaan. Siitä on kuitenkin tullut jo rutiinia ja puntari siintää tavoitteena ensi viikon perjantaina. Siihen tavoitteeseen tulee jokaisen kunniallisen painoluokkaurheilijan panostaa. Painoihin on päästävä eli minun tapauksessani 56.7kg on oltava puntarin luku tai sen alle.

Minulla ei oikeastaan pyöri mielessä mitään muuta tällä hetkellä kuin ensi viikon ottelu. Toki arki hoituu normaalisti, rakastan elämääni ja lenkkeilen koiran kanssa jne. MUTTA ajatukset ohjautuvat aina tulevaan koitokseen.

Olen yhdessä asiassa ylpeä itsestäni. Olen oppinut rauhoittumaan. Olen hyväksynyt sen, että teen kaiken minkä omassa elämäntilanteessani voin kehittyäkseni ja kypsyäkseni ja hyväksyn sen, että se mitä olen riittää. Minun ei tarvitse edes puhua voittamisesta tai häviämisestä, suurin voitto on saavutettu jo oivaltamalla tämä asia edes tällä osa-alueella elämästäni.

Minulla on hauskaa, teen sitä mitä rakastan. Teen sitä, mitä kohtaan sydämeni tuntee järisyttävää paloa ja intohimoa, ja joka koettelee minua jokainen hetki. Teen sitä, mikä kysyy minulta jokainen päivä, MITEN saisin sinut lopettamaan hymyilyn ja JOKA IKINEN PÄIVÄ saan valita vastaukseksi ET MITENKÄÄN.

Toki on huonoja ja vähemmän onnistuneita hetkiä, mutta hetkiksi ne jäävät. Ne jäävät pienillä hennoilla siivillä lentäviksi hetkiksi, jotka onnellisuuden ja ilon siivet melkein kuin  vahvat ja määrätietoiset kotkan siivet lennättävät avaruuteen asti ilmavirrallaan. Niillä pienillä hetkillä ei ole mitään mahdollisuutta jotakin niin suurta ja tarkoitettua vastaan.

Toivon jokaisen teidän löytävän myös omat siipensä. Iloa viikkoonne!

Screen Shot 2015-02-17 at 09.09.10

Ei tagejaRadu Telcian

Radu Telcian

Kirjoittaja ja asiantuntija


Radu rakastaa tällä hetkellä...