Treeniviikko alkaa taas olemaan täynnä ja olisi lepo päivän aika. Tälle viikolle tuli peräti kuusi treeniä, tuplatreenit jaloille ja tuplatreenit selälle. Olkapäät jätettiin nyt pois ja annetaan sille lepoa, ei se muuten vaan parane.

Kerran päivässä olen salilla käynyt, kaikki ylimääräinen aika meneekin hyvin syödessä ja lepäillessä 🙂 Ruokaa menee tällä hetkellä sellainen määrä että alkaa jo hirvittämään, puntarilla en ole käynyt mutta ajattelin tässä  joku päivä siihenkin uskaltautua.

Tämän päivän treeneissä oli vuorossa takareidet, nyt annetaan muutenkin extrahuomiota tuolle takaosastolle, se kun on se heikoin lenkki.  Treenikaveri olisi kova juttu, niin saisi vielä ennemmän itsestään irti, mutta eipä ole vielä löytynyt. Yhdelle bodarille laitoin tänään viestiä, jos sitä vedettäisiin joku päivä treenit. Odotetaan vastausta ja laitetaan sitten videot pyörimään 😉

  1. takareidet prässi 5 x 10-15 + pari pudotussarjaa
  2. takareidet keskitetty seisten 4 x 10-15
  3. takareidet istuen 4 x 10-15
  4. suorinjaloin mave 3 x 8-12
  5. pohkeet istuen 5 x 12-15 + pari pudotussarjaa
  6. pohkeet seisten 5 x 12-15 + pari pudotussarjaa

Tuollainen treeni, ei mitään erikoista kikkailua. Erittäin hyvä laite muuten tuo keskitetty takareisikone, ainoa ongelma vain, että se on sellainen seisottava malli, niin pitää vähän keskittyä ettei rasita hirveästi tuota alaselkää. Menee nopeasti jumiin ja sitten onkin vaikea jatkaa treenejä. 

Eipä tässä muuta tällä kertaa, toivottavasti sitä ensikerralla olisi vaikka kerrottavaa eräästä toimitilasta mistä eilen tein tarjouksen 😉 Vaikka välillä käydään pohjalla ja toivoa ei näy, ei kannata luopua unelmistaan, sitä vaan pitää nousta ylös eikä saa luovuttaa. Unelmat on kumminkin tehty saavutettaviksi ! 

 

-teemu-

Teemu21-300x231

1000x300-Mass-wk21-gs-thu-myprotein-sale-072316

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija