Nyt on jälleen pari viikkoa vierähtänyt viime kirjoituksesta. Kiire-kortti on taas ollut käytössä, ja sen lisäksi löytyy myös pari stressi-korttia. Varmaan tuttu tunne monelle teistäkin.

Minulla on ollut työn alla Jyväskylän Nuorkauppakamarin jäsen- ja sidosryhmälehti Jycylä, jonka päätoimittajan olen toiminut kuluvana vuonna. Onneksi viimeinen lehti on tällä hetkellä jo taittovaiheessa. Lisäksi muutamat kurssit työllistävät vielä parin viikon ajan. Puhumattakaan matkustelusta ympäri Suomea juhlien, perheen, ystävien ja työn perässä. Onneksi olen kuitenkin ehtinyt treenata ihan kohtuullisesti, kaikesta kiireestä huolimatta. 

sali

Pakollinen salikuva. Hyvin ehti tehdä salitreenin työn ohessa. ☺

Treenit ovat lähinnä koostuneet kuntosalista ja salibandystä, kelien ollessa aika kehnot. Viikko sitten, kun aurinko edellisen kerran suvaitsi näyttäytyä meille, juoksin Tammisalosta Töölöön. Matkaa kertyi 9,5km ja aikaa meni vähän yli tunti (1h5min). Olipa kyllä taas hieno fiilis huomata, että pystyy aika vaivattomasti juoksemaan tunnin verran! 🙂

Ensin työ ja sitten huvi. Treenin jälkeen aloitimme juhlajärjestelyt Töölössä. Järjestimme kaveriporukalla mahtavat Halloween-bileet. Päällystimme asunnon ikkunat jätesäkeillä ja ohjelmassa oli muun muassa kaikille tuttu murhaaja leikki. Jengi oli pukeutunut ja meininki oli tosi hyvä. Tästä täytyy tehdä perinne! 

swan

Arvaattekin varmasti mitä esitin Halloween-juhlissa…kyseessähän oli siis Black Swan (meikin tein btw ihan itse).

 Edellisenä viikonloppuna tuli myös pyörähdettyä Kajaanissa kotonakotona. Kokkailin äitini kanssa muun muassa gluteenittomia sämpylöitä, näkkäriä ja mutakakkua. Otin vajaa vuosi sitten käyttöön gluteenittoman ruokavalion ystäväni suosituksesta, koska oloni oli ajoittain erittäin huono. Lupaan kirjoittaa ruokavaliostani ihan erillisen postauksen ja jakaa jatkossa useampia reseptejä. 🙂

 Mutakakku oli todella helppo ja nopea. Suosittelen kokeilemaan!

Screen shot 2014-11-11 at 12.48.30 PM

  Toimi näin:

  • Sulata voi.
  • Sulata suklaa vesihauteessa ja yhdistä voin kanssa.
  • Jäähdytä hetki suklaavoita ja vatkaa kananmunat yksitellen sekaan.
  • Lisää mantelijauhot.
  • Paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.
  • Koristella voi oman mielen mukaan. Itse sulatin tummaa ja valkoista suklaata ja pursotin niitä kakun päälle ristikoksi. 
  • Nauti esimerkiksi vaniljajäätelön kera!

 

kakku

Tässä valmis mutakakku (G). Nam!

 Kokeile reseptiin myös halutessasi vaikka rasvatonta ja vähähiilarista heraproteiinia Mass MyWhey:tä suklaan tai vaikka suklaamintun maussa!

captureKajaanissa tuli myös treenattua. Kävimme äitini kanssa vesijuoksemassa Kajaaniin lähiaikoina avatussa uimahallissa Kaukavedessä, joka on kyllä hieno paikka. Juoksenneltua tuli reilun tunnin verran, jonka jälkeen kunnon saunomiset päälle. Kävin myös lenkkeilemässä vähän jäisissä ja lumisissa tunnelmissa. Meno oli hieman huteraa, mutta juoksin sen 5km, mitä lähtiessä päätin.

 

lenkkii

Lenkkireitilläni oli ilmeisesti juoksennellut myös jokin kanalintu.

 Treeni-iloa kaikille pimeydestä huolimatta! 

 

Ei tagejaCilia Svennevig

Cilia Svennevig

Kirjoittaja ja asiantuntija


Cilia rakastaa tällä hetkellä...