Sunnuntaina kisattiin perinteiset TS kortteliajot, jonka reitti kiertää Aurajoen vartta koko ajan. Kierros on pitkä reilun kilometrin ja se kierretään 50 kertaa. Joku voisi sanoa että menee pää pyörälle mutta… Ei auta kuin pyöräillä. Itse ajoin kisan ensimmäistä kertaa ikinä. Kaarteet olivat kuitenkin hyvin hallussa, joten lähdin luottavaisin mielin lähtöviivalle. Nyt jopa verryttelin hieman ennen starttia, koska kisa alkaa yleensä aikalailla saman tien. Pieni mutta sisukas joukkueemme koki jo ennen lähtöä suuren takaiskun, kun Simolalta meni vaihdevaijeri poikki ja hän ei pystynyt starttaamaan. Se loi hiukan haasteita, ainakaan ei pystyttäisi toteuttamaan suunnitteilla ollutta taktiikkaa, jolla uskoimme voiton irtoavan.

Kisa alkoikin vauhdikkaasti ja ajoin ihan keulilla heti alusta alkaen. Suuria irtiotto yrityksiä ei nähty. Reitillä oli vaikea päästä karkuun. Vauhti pysyi koko ajan tasaisen kovana. Joutui kiihdyttelemään mutkista välillä kunnolla. noin 30 kierrosta ennen maalia lähti TWD:n Jaakko Hänninen yksin irti. Ero ei missään vaiheessa kasvanut kovin suureksi, ehkä maksimissaan noin 20s. Mutta se kuitenkin riitti ja Jaakko sai korjata voiton kotiin. Onnittelut!

Oma ajoni sujui ihan vahvasti pääjoukossa, ei mitään ongelmia pysyä vauhdissa mukana. Hiukan alkoi lopussa olemaan jo tylsää, koska oli kiertänyt saman reitin jo niin monta kertaa. Onneksi kuitenkin mahtava turkulainen kotiyleisö oli löytänyt paikalle ja kannustusta riitti. Sen avulla jaksoi helposti loppuun asti. Kiitos siitä! Itse pääsin ehkä hieman onnekkaastikin pujahtamaan lopussa ison porukan ohi ja taisin olla maaliviivalla 11. Ihan jees ekaksi korttelikisaksi, mutta monta sijaa pystyy vielä parantamaan! 😉

Alla taas Mikael Paulinowin kuva TS kortteleista, kiitos! Ensi viikolla pääseekin taas vaihtamaan maisemaa, kun lähdetään torstaina aikaisin aamulla kohti Puolaa ja kauden ensimmäistä etappi ajoa. Tiedossa on joukkue aika-ajo ja neljä maantiekisaa neljään päivään. Onneksi alkuviikosta ehtii vielä vähän treenailemaan ja latailemaan akkuja ennen lähtöä. Ehkä voisi käydä ulkoiluttamassa ensimmäisen kerran tänä vuonna tempopyörääkin. Voisi olla fiksu veto ennen joukkue aika-ajoa! Nähdään ja kuullaan!

-Kierroksia kampiin-

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija