… aina ei tarvitse mennä neljän seinän sisälle treenaamaan, ei kuntosali ole ainut paikka tehdä tehokasta treeniä.  Viimeksi tuli iskettyä kaks kärpästä yhellä iskulla ja yhdistettyä ulkoilureippailu ja voikkaharkka. Tehokkain tuloksin 🙂 . Haluan jakaa tämän teiän kanssa ja vähän fiilistellä vielä!

Upeat, henkäsalpaavat maisemat ja tehokas treeni samassa paketissa – varsin näpsäkkää!

auringonlasku

Jottei ihan menis fiilistelyks ni kyl mä tosiaan reenasinkin. Reeniin kuulu:

 – alkulämppä, venyttelyitä ja muita avaavia harjotuksia
 – aasinpotkuja n.10x/suunta -eteen, taakse ja sivulle
 – jalanheittoja n.10x/eteen ja sivulle
 – kärrynpyöriä, molemmilta puolilta
 – erilaisia hyppyjä (tekniikkaan keskittyen)

IMG_4288IMG_4294

Kattokaa miten nätisti pysyy ja iiihan pystysuorassa! 🙂 *ylpeä*
 

–  käsilläseisontoja
 – ja päälläseisontoja, kerällä ja ilman
 –  lankutuksia eri variaatioilla ja vatsapitoja
suorin käsin ja jaloin, ”perinteisessä hoover-asennossa” jalat suorana mutta kädet koukussa, JA jalat ”koukussa käsiin nojaten” -frog-asento. (tästä voiskin tehä ihan oman postauksen myöhemmin, joo 😉 )

frog-stand

Treeni saattaa ehkä kuulostaa lyhyeltä mutta olihan tehokasta! Eritoten käsillä- ja päälläseisonnat ovat rankkoja. Ohjeita päälläseisontaan löytyy täältä , klikkaillen lukemaan. Kivaa oli! Erittäin virkistävää ja piristävää tehdä ulkotreeni, mieli virkistyy ja ihan eri tsemppi ku kulkee puhdas happi keuhkoissa ja aurinko lämmittää selkää. Ihmisen on hyvä olla! 🙂

Jään päällä oleva lumi pehmentää juuri sopivasti että oli helppo seisoskella päällä, eikä ollut liukasta- paljas jää voisi olla toista luokkaa :D.  Keli oli superkaunis, pakkasta muutama aste ja aurinko paisto täydeltä terältä, oli kevään tuntua ilmassa! NAUTIN KOKO SYDÄMELLÄNI!

IMG_3868 IMG_3867

Ja pitihän sitä sitten vähän ”pelleilläkin” ja tehdä lumienkeli. Aika hieno vaikka ite sanonkin 🙂 . Leveet siiveet – hienosti sain venytettyä hartioita ja käsiä – kiitoksia vaan voikkavalkku Sannille näistä ohjeista, hyvin on iskostunu selkärankaan asti ku tommosessakin tilanteessa poukkuaa mieleen *peukku*.

Tässäpä tämä vähän kevyempi postaus, pienellä reenihöpötyksellä höystettynä. Joskus pitää vähän fiilistellä. Enjoy life! Stay tuned!

 

pääsiäisbanneri

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija