No niin, uusi vuosi on taas polkaistu liikkeelle. Vuosi ei olisi oikeestaan paremmin voinut alkaa kun ensin sain tiedon, että minut oli valittu edustamaan Suomea klassisen voimannoston EM-kisoihin. Kisat käydään Viron Tartossa 5-12.3 2016. Lisäksi sain kaksi uutta yhteistyökumppania: laitilalaisen teollisuuden kunnossapito yrityksen JS Groupin ja Raumalaisen kuntosalin, missä oma puntilla käyminen alkoi joskus aikoja sitten; Kuntosumppu.

SM-kisojen pettymyksen jälkeen motivaatio oli vähän hukassa, mutta näiden positiivisten uutisten jälkeen ei ole tarvinnut enää sitä etsiä. Ensimmäinen viikko kisavalmisteluja on jo takana ja homma on lähtenyt rullaamaan hyvin eteenpäin. Maastavedossa olen alkanut käyttämään sumotyyliä, joka on tuntunut todella hyvältä. Nyt näyttää siltä, että saatan jopa EM-kisoissa vetää sumolla mutta se päätös tehdään muutaman viikon kuluttua.

Screenshot_2016-01-05-14-56-00 Screenshot_2016-01-05-15-03-16

Kuvista näkee hyvin, että pääsen sumolla paljon parempaan lähtöasentoon kuin normaalilla kapealla jalka-asennolla. Kuten ehkä edelliseen kirjoitukseen linkatulla kisakoostevideolla näkee, ettei  kyykky muutenkaan ole hirveän kaukana maastavedosta. Tietenkin vähän oma vika se on, kun on tullut jalkoja vahvistettua paljon alaselkää enemmän, jolloin jalat vahvempana lihasryhmänä pyrkivät tekemään kaiken työn. Tämä taas tekee loppuvedosta vaikean. Sumo tyylillä pääsen aloittamaan noston paljon pystymmästä jolloin saan työtä siirettyä enemmän jaloille.

IMG-20151223-WA0004

Ensimmäinen ja viimeinen vetotreeni sumolla trikoot jalassa. Molemmista käsistä paloi nahka pois kun hinkkasi trikoisiin, ja samalla veti sisäreidet mustelmille. Tästä syystä ylös käärityt shortsit, koska huomasin sen olevan helpoin tapa välttää käsien tarraamisen reisiin.

Osallistujalistat EM-kilpailuun ovat myös julkistettu. Kisoista on tulossa todella kovatasoiset sekä myös nostajia on ilmoittautunut todella suuri määrä. Itselleni en osaa nyt muuta tavoitetta antaa kuin että yhteistulos alkaisi seiskalla, tai olisi todella lähellä sitä, ja katsotaan sitten mihin se riittää.

Osallistujalistat ja rankingit EM-kisoihin.  Ylimmässä listassa miehet ja toiseksi ylimmässä naiset. Linkistä näkee kisaan ilmottautuneet ja millä tuloksilla he ovat ilmottautuneet.

Vahvaa vuoden alkua kaikille!

 

 

1000x300-mass-wk43-ht-protsale-075438

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija