Morjens ! 

 

Treenit rullaa hyvin ja terveenä ollaan yhä pysytty, vaikka lähes kaikki lähipiiristä ovat sairaana ja toivotaan että jatkuu samaan malliin jatkossakin :)! Puuta koputtaen! 

Treenaamassa tuli käytyä Robinin, Eman ja Ykän kanssa ja todella hienon videoklipinkin oli Robin tehnyt  rintatreenistä ! 

https://www.facebook.com/464660566989145/videos/814168575371674/

Sitä kautta myös tykkäämään Robinin sivuista ja tsekkaa samalla muutkin monsterin hyvät videoklipit 😉 ! 

Rintatreeni oli: 

Alkuun keppijumppa ja kiertäjäkalvosimien lämmittely .

  • Tasapenkki 4×6-10 (ketjut+fatgrips)
  • Vinopenkki 4×6-10 
  • Rintakone eteen 4×6-10
  • Rintakone yläviistoon 4×6-10

 

Yksinkertainen setti mutta toimiva. Varsinkin nuo ketjut kyllä hyvin lisänneet voimatasoja ja myös se, kun porukalla kolistellaan niin sitä saa aina ittestänsä enemmän irti varsinkin kun treenitoverit ovat hemmetin vahvoja ukkoja!   

 

Ruokavalio pysynyt suht samana yhä, kun omalla kohdalla toimii simppeli ruoka, missä kaikki tarvittava. 

 

Pian olis taas vuoden kohokohta eli Superbowl-50 missä vastakkain Denver broncos .vs. Carolina Panthers , molemmat joukkueet natsaa itselle eli tulee ehdottomasti katsottua, mutta sitä en tiedä, kumpaa sitä sitten kannattaisi, kun molemmissa löytyy pelaajia mitkä miellyttää. Pelin näet muuten Neloselta ilmaiseksi 8.2.2016 klo: 01.00! 

 

Löytyy aina välillä näitä vanhoja kuvia, kun alotteli punttitouhuja. Tällä kertaa kaverilla oli kätkössä ensimmäinen maastaveto ennätys 😀 

image

73kg ja kuva noin 6v takaa 😀 Kyllä sitä tangosta nousi näköjään 140-150kg 😉 Eli 16v ja reilu 30kg sitten

 

Työasioista sen verran, että ovelle tuli palattua kuukauden tauon jälkeen viettämään Vaasalaisen kapakan Bar Messin hautajaisia, missä olin ovella alusta asti. Muistoja käytiin verestämässä, sekä siinä samassa koulutettiin tulevaa asiakaspalvelijaa yöelämään 😉 

image

 

Hyvää alkanutta helmikuuta kaikille ja pysykää terveinä ! 

 

-MT-

 

PROTEINSALE 24_01

 

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija