VALKOSUKLAA-MANTELIFUDGE

valkosuklaafudge


AINESOSAT:

– 25g valkosuklaata (kuutioiksi leikattuna)

 

– 75g Myprotein – Instant Oats kaurahiutaleita

 

– 75g Myprotein Impact Whey -heraproteiinia

 

– 2 rkl Myprotein Almond Butter -mantelivoita


VALMISTUSTAPA:

a) Lisää kaurahiutaleet, heraproteiinijauhe ja mantelivoi tehosekoittimeen tai blenderiin ja sekoita.

 

b) Lisää joukkoon vettä vähän kerrallaan, kunnes ainekset muodostavat taikinan

 

c) Painele seos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa n. 2-3 tunnin ajan


RAVINTOARVOT:
(/annos. Reseptistä tulee 12 annosta)

Kalorit – 86

Rasvaa – 4g

Proteiinit – 7g

Sokerit – 1g


impactwhey

1000x300-mass-wk43-ht-protsale-075438

Ei tageja



Kirjoittaja ja asiantuntija