Vietin joulun ajan Tallinnassa neljä päivää viidentähden Swiss-hotellissa syöden ja nauttien elämästä. Havahduin, etten ole viettänyt kahteen vuoteen edes viiden päivän mittaista lomaa, kun on ollut kunnon draivi päällä ja kaikkea kivaa on tapahtunut koko ajan. Viimein väsymys alkoi painaa ja todellakin aloin unelmoimaan pienestä lomasta! Kävin ennen Tallinnaa kuntotsekissä ja Harri antoi siunauksen ottaa koko jouluviikon rennosti ruokailujen suhteen, mutta treeneistä ei tingitä. Silmät meinas tippua päästä, kun olen kuitenkin menossa kevään kisoihin ja monet ovat jo aloittaneet kisadieetin aikoja sitten. Harri ja Bull totesi, että olen niiin pieni että turhaan lähteä dieettailemaan et katotaan sitä sitten joskus…hahah. Ens viikolla kuulen tuomion, että mitä näille lomakiloille tehdään 😀 Suurin osa kuitenki nestettä, toivottavasti. 

IMG_7430

Laivalla jälkkäriä, mutta ainoastaan jätski ja suklaamousse löysi tien suuhun 😀

Mutta kyllä teki hyvää pääkoppalle ja ehkä kropallekki kaikesta huolimatta tämä ruokapurkiton viikko. Kuitenkin melkein 1,5v olen syönyt melkein kaiken vaa’an kautta ja nyt yksI viikko oli ihan kiva. Tallinnassa söin kunnon hotelliaamiaisen joka aamu ja illalla ravintolaan syömään, etten kuitenkaan ihan liikoja syönyt edes ainakaan määrällisesti. Nyt on mukava palata taas ruotuun ja kaivaa vaaka ja purkit esille… Ja kun se kisadieettikin sieltä taas pian alkaa joku päivä, niin viime viikko vaan potkii persuksille jaksamaan eteenpäin kovemmilla tehoilla. Burn out olisi ollut varmasti aika lähellä muuten kaiken tämän arjen pyörityksen vuoksi.

Basic RGB

IMG_7507

Kehitys ei ole tehokasta, jos ei pää ja mieli ole mukana. Pitää olla tekemisen meininki ja nauttia siitä, mitä tekee. Jos tekee kaiken vain tavoitteet mielessä ja tekee mitä tahansa saavuttaakseen sen, mitä haluaa, ei riitä aina. Itsensä kuunteleminen on haastavampia ja tärkeimpiä asioita, jota pitää harjoitella ja huomioida enemmän. Levolla, tauolla tai vain tiukan asenteen hölläämisellä voi olla paljonkin positiivisia vaikutuksia. Uskon, että nyt tämän leidin patterit on ladattu täyteen ja oikeasti haluaisin jo kisadieetille ja tuonne ulos aamupakkasiin kiduuttamaan itteetäni aamulenkeille. Okei, joskus vielä kadun näitä sanoja mutta ainaki nyt on asenne kohdillaan 😉 Hyvän motivaation ja innokaalla asenteella ne joulukilotkin karisee !! MASSILLA suositut tuotteet -70%, huikee alennus! Kannattaa käyttää hyödyksi 😉

Screen Shot 2014-12-29 at 13.13.28

 

 

Ei tagejaEchipa Myprotein

Echipa Myprotein

Kirjoittaja ja asiantuntija