Treeni viikko käynnissä, eilen rintaa ja tänään se viikon pahin eli jalat. Tällä viikolla nostin kaloreita taas ylöspäin, ja otti se heti muutaman kilon myös sitä painoa samalla. Eipä tuo haittaa, pää on on vain turvoksissa, ja muistuttaa enemmän jalkapalloa kuin ihmisen päätä.

Tuli laitettua myös tilaukseen vitamiineja, alkaa sen verran pimeää jo olemaan. C-vitamiinia(jauheena) helppo laittaa esim palkkarin joukkoon treenin jälkeen ja vielä treenin aikaiseen juomaan. Näin sen on todettu vähentävän lihaskipuja, auttavan palutumisprosessissa, ja elimistön vastustuskyky on myös heikompi kovan treenin jälkeen, niin c-vitamiini pitää huolen siitäkin puolesta ettei näin pääse käymään.

Magnesiumsitraatti -muodossa, sekin jauheena ja näin ollen hyvä käyttää ennen treeniä (lisää lihas supistusta) näin käytettynä. Sinkkiä taisin myös tilata, lisäksi menee d vitamiinia ja kalaöljykapseleita. Onhan noita tuossa sitten, nyt kun on muutama viikko dieetistä, niin treenit ovat vähän koventuneet ja kroppakin tuntuu kestävän enemmän iskuja. Lihaspaine on vieläkin ihan järkyttävä treeneissä, mikä pistää tuota alaselkää taas jumiin sekä vasen olkapää entistäkin kipeempi. Punnerrusliikkeitä ei pysty tekemään yhtään, nyt on pakko antaa lepoa ja lihashuoltoa runsaasti. Tällä viikolla on hieronta ja napraatti varattuna sekä lääkäristä haettiin jo burana kuuri. 

 

ps. nyt ollaan offilla 😉

-teemu-

1000x300-Mass-wk21-gs-thu-myprotein-sale-072316

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija