Tuli treenattua voikkavalkku Sannin kanssa taas @ Ikurin voimisteluhallilla taas. Tai no, taas ja taas. Onhan edellisestä kerrasta jo reilu 2kk aikaa, melke kolme itteasiassa. Että olihan se aikakin kattoa vähän mitä tää likka on mahdollisesti oppinut 😀 ja päivittää reeniohjelmaa. Aika se katos vaan menee julmasti eteenpäin ja hommia on viä tehtävänä. Paiskittu on ja reenattu ahkerasti – ja kyllä se myös tuloksia tuo :).

IMG_5258Täällä tehään Sannin kanssa voikkaharkkaa.

Aivan mahtavaa kun tommonen voimistelun ammattilainen on mua auttamassa tässä projektissa. Kiitos Sanni! <3 .

Näyttelin vähän miten oon harkannu tässä välissä ja miten sitä kehitystä on tullut. Ja tosi motivoivaa kun ammatikseen tota tekevä sanoo että *peukku* hyvin menee ja kehitystä on tullut oikeen mukavasti. Noi kehut on todella tärkeitä mulle! Tottakai omakin ”mutu”  on ollut että kehitystä on tullut, oonhan reenannut tosi tunnollisesti ja jokaisen voikankin täysiä aina. Mutta jotenkin sitä sitten sokeutuu sille omalle kehitykselleen eikä näe sitä. Välistä tulee jopa hetkiä että tuntuu ettei mikään luista ja takapakkia vaan menee, niinä hetkinä sitä miettii että kehittyykö ollenkaan. Mutta yleensä tämmöset hetket on sillon kun reeni ei syystä tai toisesta ota vaan luistaakseen, näitäkin tulee ihan yhtälailla kun salinkin puolella. Muuuutta, se on vaan elämää ja joskus on vaan ”paska päivä” 😀 . Onneks näitä ei kauheen usein oo ja enemmänkin case on se että noista voikkaharkoista saa uskomattomia onnistumisia tuntemuksia! Ittensä voittamista! Oppii se vanhakin koira uusia temppuja! 🙂

Uusista tempuista puheenollen!

Koska edelliset temput aika hyvällä jamalla ni otettiin pari uutta liikettä taas repurtaariin. Vanhoja toki unohtamatta, niiden harkkaamista jatketaan edelleen mutta nyt ”veitsen terälle” asettuu ”arabialainen kärrynpyörä” aka vaan ”arabialainen”.

IMG_5359

Pari videotaklippiäkin otettiin mun räpellyksestä. Ekaa kertaa ku harjottelee ni onhan se vähän ton näköstä 😛 . Mutta jostain se on alettava ja mielestäni sain kumminkin kiinni ”kupletin juonesta” että miten tuota liikettä pitäisi harjoitella.

Tästä linkistä youtube-kanavalleni ja klippiin ”arabialainen permannolla” . Eli nimensä mukaan arabialaisen harjoittelua ihan lattiatasolla.  Tai kopioiden tuosta  : https://www.youtube.com/watch?v=5RpE2KSvvH4 .

Sama homma kokeiltiin korokkeen päältä. Saatiin sillä vähän enemmän aikaa ”napsauttaa” jalat yhteen ylhäällä- tai ainaki yrittää sitä. En tohon tekniikkaan tällä kirjotuksella muuten pureudu enempää, ehkä erillinen kirjoitus siitä sitten. Nyt vaan tämmönen ”mitäkuuluuvoikkapuolelle”-päivitys :).

Tästä linkistä ”arabialainen korokkeelta”- klippiin. Tai kopioiden tästä https://www.youtube.com/watch?v=ih-jRsCqQC4 .

IMG_5361

Klipit löytyvät tosiaan tuolta juutuub-kanavalta. Pistäkääs seuraten Instassa ”kasipainoja ja karrynpyoria” ja käykää tykkäämässä facebook-sivustani. Niin pysytte parhaiten kärryillä mitä tapahtuu ja missä tapahtuu. 😉 . Sinne tipahtelee matskua ja joskus semmostakin mikä ei välttämättä blogiin kirjoitukseksi asti jalostu. 

Mutta tässä tämä höpinä tällä kertaa. Pähkinänkuoressa: voikka <3 edistyy ja tykkään hurjasti. Kohti tavoitetta mennään kovaa vauhtia, kevät 2017 ja Kultsa – here I come! 🙂 

P.S.
Kun face-sivu saavuttaa sadan (100) tykkääjän rajan, arvotaan tykkääjien kesken joku kiva palkinto 😉 . ! Joten nyt kannattaa tykätä ja jakaa ja vinkata kaverillekin.

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija