Moi!

Viime viikko oli taas menoja täynnä.
Viikon aikana oli herkistävää treeniä täynnä viikonlopun matsia varten.
Aamulenkit oli lyhyet tai sitten vain kävelyä ja sen lisäksi varjonyrkkeilyä ja lyhyitä sarjoja punnerruksia ja nopeusvoima harjoituksia että räjähtävyys lyönteihin löytyisi.
Viimeiset päivät ennen kisoja ei enää kerkeä parantaa juurikaan mitään vaan sen pitää jo olla tehtynä aikaisemmin joten vaan hyvän fiiliksen löytäminen oli tarkoitus.

Kävin Helsingissä pikareissulla kuvaamassa viimeiset kohtaukset Nyrkkeilijä -elokuvassa keskiviikko ja torstai. Junalla menin joten paljon istumista tuli (yhteensä 20 tuntia). Tässä kohtauksessa oli minun ottelu olympiastadionilla keskellä yötä kello 3 aikaan joten yöunet jäi vähiksi.
Kuvaukset oli yöllä sen takia että saataisiin se oikea tunnelma.
Jonkun verran kerkesin nukkua hotellissa ennen kuin oli aika lähteä kotimatkalle 06:30 aamulla ja junassakin nukuin jonkun verran.
Saavuin kotiin hyvissä ajoin että pääsin illalla vetämään viimeiset treenit ennen perjantain lähtöä kohti Sundsvallia missä odotti viikonlopun kisat.

FB_20151016_15_47_19_Saved_Picture

Perjantaina olin puoli päivää töissä ennen kun oli menoksi.
4 henkilön voimalla lähdimme missä minun lisäksi oli valmentaja, tuomari ja hellu.
Ottelu oli jo tiedossa lauantai iltana kun minut oli kutsuttu sinne Sundsvallin nyrkkeilyseuran 90v juhlatilaisuuteen.

Vastaan asettui hyvä nyrkkeilijä Latviasta.
Ottelu meni minun hallinnassa kaikki 3 erää. Ensimmäinen erä ihan ylivoimaisesti ja 2 viimeistä erää tarkistaakseen voiton sillä en pystynyt ihan täysillä mennä koska alaselkä oli kipeä ja vaivasi minua. Mutta selvä voitto oli ja hyvä fiilis jäi.
Oli mukava tavata vanhoja kavereita minun entisestä kotikaupungista ja kaikki kehui kun paljon olen kehittynyt siitä kun viimeksi näkivät.
Oikein hauska reissu ja tästä on hyvä jatkaa!

Seuraavaksi pitää saada selkä kuntoon sillä 2 viikon päästä lähden Muurmanskiin ottelemaan. Minulla on suuri ilo siitä että on tosi hyvä hieroja joka auttaa näissä asioissa! Kyllä tästä hyvä tulee!

Hyvää viikkoa kaikille!
Ja muistakaa että tärkein ei ole osallistua vaan VOITTAA! 😉

WP_20151017_003

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija