Artikkelit

HALLOWEEN | MONSTERIMAINEN SELKÄTREENI

Halloweenin kunniaksi nyt super selkätreeni, joka taatusti tuo poltteen selkään ja auttaa luomaan kaivattua lihasmassaa! Hyvää treeniä!

 

Liike, sarjat/toistot, paino, tauko

Ylä talja leveäote 4/12 45kg tauko sarjojen välissä 70 sekuntia

Ylä talja niskan taakse 4/15 30kg tauko 60 sekuntia

Ylä talja soutu köydellä 3/12 50kg tauko 60 sekuntia

Ala talja kapeaote 5/12 45kg tauko 60 sekuntia

Lihaskasvua tukemaan suosittelen seuraavia tuotteita (Gainer palarina ja aterioiden välissä, myös naisille!):Heidi Höglund

Heidi Höglund

Mass Ambassador

Heidi valmistuu tuleviin kilpailuihin kokkina työskentelyn ohella. Heidi kuuluu monien muiden MAss Ambassadorien tapaan Team Beyond Belief -kisatiimiin. Heidi on neljän lapsen äiti, joista yksi on koulun juuri aloittava, toiset vielä pieniä ja välillä 2-6 v. Heidi asuu perheineen Paraisilla. Arki vaatii todellista aikatauluttamista. Ruoat valmistetaan valmiiksi sunnuntaisin, mikä helpottaa koko viikkoa. Koko viikko on tarkkaan suunniteltu, jolloin myös treeni mahtuu arkeen. Heidi haluaisi olla esikuvana perheellisille, ja motivoida muitakin liikkumaan. Kyse on pitkälti aikataulutuksesta ja tahdon voimasta! Heidi on taistelija luonteeltaan; yläasteikäisenä puhjennut anoreksia jäi ensimmäistä lasta odottaessa - tärkeysjärjestykseen nousi enismmäiseksi nyt hyvinvointi ja terveys, myös lasten vuoksi.


Heidi rakastaa tällä hetkellä...