Artikkelit

MASS LISÄRAVINTEET | MASSIN OMA SARJA – MIKSI HINTA ON MUITA ALHAISEMPI?

Monet jo pitemmän aikaa Massin matkassa olleet tuntevatkin jo hyvin Massin oman sarjan tuotteet. Tuotevalikoima, joka saa uusia lisäyksiä jatkuvasti. Pyrimme nimittäin jatkuvasti kehittämään omaa sarjaamme aina vain pidemmälle. Tuotteet ovat jo huippulaatua, ja ovatkin laatu- ja makupalkittuja, mutta haluamme tuoda tuoteperheeseen jatkuvasti uusia tuotteita.

Matala hinta, huippulaatu

Monet saattavat miettiä, mahtaako markkinoiden edullisimmilla hinnoilla sitten saada sitä parasta laatua. Vastauksena tähän yksinkertaisesti; KYLLÄ SAA. Miten tämä voisi olla mahdollista? No, asiahan on hyvin yksinkertainen sillä jo asiakkaanakin tunnet tutun kaavan ”osta enemmän, maksa vähemmän”. Sama pätee meihin tavaran valmistajiin tai sisäänostajiin. Mitä enemmän kerralla tilaamme, tai tässä tapauksessa tuotamme, sitä edullisemmat ovat kulut. Massin omia tuotteita tehdäänkin niin suurissa erissä, että valmistuskulut ja muut kustannukset saadaan pienemmälle. Melko yksinkertaista loppupeleissä.

20150918-MP-7866-warehouse%20copy

Kaikki kiinni tuotantoketjun kustannuksista

Mitä uniikimpia tuotteita valmistetaan, tai mitä vähemmän on tilauksia, sitä isommathan monesti valmistuskustannuksetkin ovat. Mutta etenkin viime vuosina, kun Massin oman tuotesarjan kysyntä on räjähdysmäisesti kasvanut myös Suomen ulkopuolella, valmistetaan tuotteita entistä enemmän. Olemme myös tehneet tietoisia ratkaisuja esimerkiksi pakkauksiin, mitkä vähentävät omia kustannuksiamme, ja toki myös alentavat myyntihintaa. Kuljetukset ovat edullisempia pehmeille pusseille, toisin kuin aiempien Mass Super Gainer purkkien kanssa vaikka oli, ja näin saamme jälleen keinoja myydä samaa huippulaatua edullisemmin.

Nykyaikana voitaisiinkin monella eri alalla jo sanoa, että tuotteet ovat pääsääntöisesti hyvin samaa, korkeaa laatua, mutta kilpailuedut ovatkin hinnoissa, jotka taas muodostuvat juuri sitten edelleen tuon tuotantoketjun kustannuksista. Tässäpä siis syy siihen, miksi Massin oma sarja voikaan olla niin edullinen. Tai miksi myymme muuten samoja tuotteita, kuin muualla, mutta muita edullisemmin.

20160808%20oMega-091 23%20MAR%2015%2072

Voiko halpaan hintaan luottaa?

Kuten sanottu, nykyaikana kyse on kustannuksien minimoimisesta, ja hinnalla ”pelaamisesta”. Nykyajan korkeat säädökset ja standardit eivät onneksi mahdollista laadun muuttamista. Massinkin kohdalla juuri laatu on pysynyt samana, tai tuotteita on kehitetty entistä pidemmälle, kuten vaikkapa Mass Tribulus Terrestris tai Mass Zinc & Magnesium, jotka ovat nykyään aiempia vahvempia. Mutta kysynnän kasvu ja tuotantoketjussa tehdyt muutokset mahdollistavat aina vain kovemman kilpailun alalla.

Kuluttajat ovat nykyään entistä hintatietoisempia. Ja niin kuuluukin! Samasta tuotteesta ei vain yksinkertaisesti kannata maksaa enempää, kuin muualla.

Muutamia Massin oman sarjan suosikkeja

Massin oman sarjan tuotteista muutamat ovat aina vain vuodesta toiseen niitä myydyimpiä ja suosituimpia. Tässä niistä muutamia..

 

Mass Whey on suosituin varmastikin siksi, että se on se "perushera". Proteiinivalmiste, joka on tuttu monille, niin vasta-alkaille, kuin huipuillekin. Mass Whey on makupalkittu ja onkin juuri koostumuksen, sekoittuvuuden ja maun vuoksi aina vain se kestosuosikkki. Saamme aina vain lisää makuja tuttuun suosikkiin. Uudemmat maut jo alkavatkin kohta olemaan suositumpia, kuin vanhat suosikit vanilja, mansikka ja suklaa!

Ei tagejaNina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!