Artikkelit

MASS YHTEISTYÖHÖN MANCHESTER STORMIN KANSSA

Suomessa ja Ruotsissa johtava urheilun lisäravinteisiin erikoistunut Mass on innoissaan uudesta yhteistyöstä Manchester Storm jääkiekkojoukkuueen kanssa.

MASS YHTEISTYÖHÖN MANCHESTER STROMIN KANSSA

Mass on solminut merkittävän ja virallisen 1-vuoden lisäravinne sopimuksen Englannissa toimivan ammattilaisseuran kanssa. Mass toimittaa seuralle laajanvalikoiman tuotteita, joka takaa joukkueelle kaiken tarvitseman avun suorituskyvyn parantamiseksi. Storm valmentajat voivat valita Mass tuotteita pelaajien avuksi koko seuraavalle kaudelle.

Mass on osa suurta online jälleenmyynti jättiä The Hut Groupia jo vuodesta 2014, jonka brändeihin kuuluu mm. Look Fantastic, Myprotein ja Zavvi. Massista on tullut nopeasti johtava lisäravinne jälleenmyynti yritys Suomessa, joka tarjoaa laajanvalikoiman yli 600 tuotetta kuluttajille Massin verkkokaupan kautta. Merkittävää kasvua ja menetystä pohjoismaissa toimiva Mass laajentaa toimintaa Englantiin ja avaa oman verkkosivuston, tämä yhteistyö Stormin aukeaa Elokuun alkupuolella ja virallinen päivämäärä ilmoitetaan pian.

Storm tekee merkittävää nousua Englannin pääsarjassa ja uudet pelajaat Dan Byers ja Jay Rosehill 2017-18 takaavat varmasti vahvan ja parhaimman tuloksen tulevalle kaudelle.

Mikael Jämsänen, Massin Markkinointipäällikkö: “Olemme enemmän kuin innoissamme tästä yhteistyöstä, olemme ylpeitä virallisesta kumppanuudesta toimittaa parhaita lisäravinteita Manchester Stormille”

Tiedän erittäin hyvin kuinka lisäravinteet ovat merkittävässä roolissa kun halutaan parasta suoritustasoa urheilussa. Olen entinen ammattijääkiekkoilija ja pelasin Espoon Bluesissa lähes 230 ottelua, kun pelaajat harjoittelevat kovaa ja pelaavat paljon otteluita viikolla on erittäin tärkeää saada parhaat tuotteet edistämään nopeaa palautumista ja olemaan parhaimmillaan seuraavana päivänä. Uskon vahvasti että tuotteet tulevat auttamaan pelaajia olemaan vahvempia, nopeampia ja ennen kaikkea auttamaan joukkuetta voittamaan otteluita.

Tämä on ensimmäinen kerta kun Mass sponsoroi jääkiekkojoukkuetta, olemme erittäin kiitollisia että Storm jakaa meidän intohimon ja menestyksen kasvaa vahvemmaksi yhdessä.

Tämä on erittäin tärkeä yhteistyö Manchester Stormille. Pelaajat tarvitsevat ja etsivät aina seuraavaa tasoa urheilussa ja ovat erittäin tarkkoja katsomaan miten toimivat. Saadaksemme mukaan erittäin arvostetun brändin yhteistyöhön Stormin kanssa, meidän pelaajat saavat varmasti parhaat lisäravinteet joka takaa huippusuorituksen. Olen erittäin vakuuttunut millä ammattilaistasolla Mass ihmiset työskentelevät. Katsomme vahvasti tulevaan ja odotamme vahvaa yhteisyötä tulevalta kaudelta 2017-2018.

Stormin päävalmentaja Ryan Finnerty

Lisätietoja: mikael.jamsanen@thehutgroup.com

Ei tagejaNina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!