Artikkelit

MIKÄ ON BLACK FRIDAY?

Netti on tulvillaan Black Friday, jopa Cyber Monday, mainoksia ja tarjouksia. Ihmettelet mikä ihmeen musta perjantai ja shoppailuvimma on kyseessä. Miksi kuulet tästä vasta nyt tai miksi tämäkin ilmiö on yhtäkkiä vallannut Suomen verkkokaupat ja median?

Kyseessähän on jo pitkään etenkin USAssa pyöritetty Kiitospäivän jälkeinen suuri shoppailupäivä. Vähän kuin meidän joulun jälkeinen alemme. Suurta ja suosittua pyhäpäivää seuraava päivä. Kiitospäivä ei niinkään ole Suomea viel saavuttanut, vaikka hieno ajatukseltaan olisikin, mutta tämä Kiitospäivää seuraava päivä, Black Friday, taas on! Black Friday on aina marraskuun 4. torstain jälkeisenä perjantaina. Cyber Monday taas tätä seuraava maanantai. Alehulinat yleensä kestävät aina perjantaista maanantaihin.

Verkkokaupat ovat selkeästi oivaltaneet tämän nettishoppailijan unelmapäivän myös Suomessa ja tänään kenties sinne omaankin mailiin on tipahdellut kaikenlaista mainospostia otsikolla Black Friday. Myös ihan kivijalkakaupoissakin on alennusmyyntejä käynnistymässä ja ennakkomainontaakin suoritettu. Ja onhan se selkeää, että Suomeenkin nämä ilmiöt tulevat, onhan Suomen verkkokauppabisnes kasvanut kasvamistaan joka vuosi!

Mass.fi starttasi Black Friday alet tunnollisesti näinä kyseisinä perjantaina jo menneinä vuosina. Mutta tämä vuosi on kyllä kaikista suurin alejen ja varastonkin osalta! Nyt myymme kaiken 25-80% alennuksilla. Ihan kaiken. Lisäravinteet, vaatteet ja varusteet. Ja alennusmyyntikin alkaa jo tänään torstaina klo 20. Otamme siis pienen varaslähdön tuohon suureen perjantain alehulinaan! Alennusmyynnit tulevat olemaan käynnissä ihan koko viikonlopun aina maanantaihin asti. Koodeja ei ole, vaan tavara myydään ilmoitetuilla alehinnoilla. Massin henkilökunta on painanut toimistossa ja varastolla hurjasti hommia, sillä odotettavissa on kyllä sen kokoinen joukkoryntäys, että heikompaa voisi hirvittää! Alla olevasta bannerista pääset klikkailemaan aleen, mikäli Black Friday ostovimma jo pääsi iskemään!

1080x1080_mass_ar_black-friday_offer_fin

Ei tagejaNina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!