Artikkelit

PUOLEN TUNNIN OLKAPÄÄTREENI

Neljän lapsen äitinä tarvii välillä nopean treenin, mutta samalla treenin, joka kuitenkin ”osuu ja uppoo”. Eli tässäpä on puolen tunnin pikatreeni salille! Puolessa tunnissakin saat lihakset kasvuun ja pumppiin, jos vain teet kaiken kunnolla ja suoritat liikkeet oikein.

Olkapäätreeni

Aloitetaan olkapäistä – miten saat pyöreät olkapäät ja tehokkaan olkapäätreeninkin tähän samaan puoleen tuntiin.

100 vipunostoa 3kg painoilla (saadaan mukava pumppi olkapäille..lämmittelyä)2.

3×12 pystypunnerrus käsipainoilla

3×12 viparit eli vipunostot eteen

3×12 vipunostot sivuille kasvot penkissä (takaolkapäille)

3×10 arnold press käsipainoilla

3×10 olkapääkone istuen ”olat taakse laite”

4×10 pystypunnerrus koneessa

 

HUOM! Käytä maksimipainoja jokaisessa sarjassa ja keskity hyvin kaikkiin toistoihin. Pid mahdollisemman pienet tauot vaihdoissa! Nopeaa ja tehokasta ?

Screen Shot 2016-08-08 at 08.04.40

Ei tagejaHeidi Höglund

Heidi Höglund

Mass Ambassador

Heidi valmistuu tuleviin kilpailuihin kokkina työskentelyn ohella. Heidi kuuluu monien muiden MAss Ambassadorien tapaan Team Beyond Belief -kisatiimiin. Heidi on neljän lapsen äiti, joista yksi on koulun juuri aloittava, toiset vielä pieniä ja välillä 2-6 v. Heidi asuu perheineen Paraisilla. Arki vaatii todellista aikatauluttamista. Ruoat valmistetaan valmiiksi sunnuntaisin, mikä helpottaa koko viikkoa. Koko viikko on tarkkaan suunniteltu, jolloin myös treeni mahtuu arkeen. Heidi haluaisi olla esikuvana perheellisille, ja motivoida muitakin liikkumaan. Kyse on pitkälti aikataulutuksesta ja tahdon voimasta! Heidi on taistelija luonteeltaan; yläasteikäisenä puhjennut anoreksia jäi ensimmäistä lasta odottaessa - tärkeysjärjestykseen nousi enismmäiseksi nyt hyvinvointi ja terveys, myös lasten vuoksi.


Heidi rakastaa tällä hetkellä...