Artikkelit

QUESTBARIEN HURJA SUOSIO JA UUTUUDET QUESTILTA

*Huomaa myös Quest -uutuuksien alekoodi lopussa!

Nyt voi oikeasti sanoa, että moni tuntee Questbarit ja ovat niistä kuulleet, sillä onhan kyseessä kenties yksi myydyimmistä brändeistä Suomessa ja koko maailmassa tässä viime vuosina. Hurja suosio, joka alkoi melko nopeastikin oikeastaan. Osana suosioon on toki ollut laadukas sisältö, kuten esimerkiksi suositut 15 sekunnin videot, joissa Questbareista on 15 sekunnissa kokattu jotain aivan uskomatonta; muhkeaa brownieta mikrossa ja vaikkapa juustokakkuja. Mutta toki loput tästä hurjasta ja nopeasta noususta on ollut kiitos laadukkaan ravintosisällön ja sen aivan tajuttoman hyvän maun. Kumma kyllä, monet miehet saattavat pitää Questbareja hieman liian makeina, kun taas suuri osa naisista himoitsee näiden sallittujen herkkujen perään dieetilläkin.

Mutta itse asiaan! Questbarit ovat siis jo lyöneet itsensä läpi ja nostaneet Quest Nutritionin maailman kartalle. No, menestystarina ei taida jäädä tähän, sillä nyt olemme saaneet Suomeen lisää suositun merkin tuotteita. Tässäpä muutamia uutuuksia esittelyssä. Vaikkeivat nämä paljon esittelyjä kaipaisikaan, sillä maun ja koostumuksen jo pelkästään tiedetään olevan kohdallaan, kun Quest on kyseessä.

 

UUSIA TUOTTEITA VARASTOSSA: QUESTIN UUTUUDET

 

Uusimme ja kasvatamme tuotevalikoimaamme Massilla jatkuvasti. Valikoimme suosittuja ja kysyttyjä tuotteita, jotta saamme tarjottua mahdollisimman laajasti kaikkia eri lisäravinteita.

Viimeisimpänä lisäyksenä saimmekin nyt varastoomme seuraavat tuotteet

1) Quest Cravings – lisää herkullisia jälkkäreitä ja välipaloja Questilta
2) Quest Protein Powders – tutun sarjan supersuositut proteiinijauheet
3) Quest Chips – jos patukat ovat hyviä, voit vain kuvitella näiden makua!

 

Quest Chips - jos patukat ovat hyviä, voit vain kuvitella näiden makua! Quest Nutrition on halunnut omien sanojensa mukaan "uudistaa ruokaa ja tehdä puhtaasti syömisestä hauskaa". Ja näinhän siinä onkin käynyt. Sipsit vaikkapa sisältävät vain vähän kaloreita ja proteiinia niissä on hurjat 20g! Normaalissa sipsissä kun olisi satoja kaloreita ja ehkä noin 2g proteiinia, epäterveellisistä rasvoista puhumattakaan.

Quest Protein Powder on tuttua makua ja laatua proteiinijauheen muodossa. Jos patukat ovat hyviä, voit vain kuvitella, miten hyvän makuista on Questin proteiinijauhe. Ja ravintosisältökin on täyttä priimaa.

Quest Cravings taas on kuin karkki, mutta 20g proteiinilla ja vain 4g hiilihydraattia. Siispä todellakin sallittu herkku! Kupillinen herkullista maapähkinävoita mmm...

UUTUUKSIEN TARJOUS

Jotta saisit testata näitä tuotteita nyt vielä edullisemmin, annamme 25% alen kaikista uutuuksista! Ihan hullua menoa!

Alekoodi NEWIN25 antaa 25% alen kassalla myös näistä tuotteista!

Tarjous voimassa 23.10.2016 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, yksi alekoodi per tilaus.

Ei tagejaNina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!