Artikkelit

SINKKI JA 4 MUUTA APUA FLUNSSAN NUJERTAMISEEN

Flunssa-aika on koittanut. Tai ainakin ne sitkeimmät virukset tuntuvat nyt kiertävän Suomea oikein urakalla. No, hätä ei ole tämän näköinen. Olitpa juuri kipeänä, tai onnistunut flunssat välttämään, niin tässä listaa lisäravinteista, joista on apua flunssan nujertamiseen sekä vastustuskyvyn kohottamiseen!

 1. SINKKI
  18,49 € Osta nyt Mass kanssa

  SINKKI

  Sinkkiä tulisi nauttia joidenkin tutkimusten mukaan jopa 4-6kk ajan, ennen vastustuskyvyn kunnolla noustua ideaalille tasolle. Sinkki on myös mahtava apu, kun flunssan oireet ovat iskeneet. Eräässä tutkimuksessa sinkkiä saanut ryhmä pääsi taudista huomattavasti ilman sinkkiä kulkevasta testiryhmästä.

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 2. SINKKI & MAGNESIUM
  8,79 € Osta nyt Mass kanssa

  SINKKI & MAGNESIUM

  Kun kaksi tärkää ainesosaa yhdistyvät… Sinkki ja magnesium ovat todella tärkeitä kehon normaalitoimintojen ylläpitämiselle. Mikäli magnesiumia ei saa tarpeeksi ravinnosta, kannattaa ehkä valita pelkän sinkin sijaan yhdistelmätuote!

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 3. Mass Vitamin C
  13,50 € Osta nyt Mass kanssa

  Mass Vitamin C

  C-vitamiinin tuntevat kaikki. Helposti saatavissa ravinnosta, mutta harvoin riittävissä määrin. Ainakaan Suomessa ja näin talviaikaan, kun marjat eivät ole tuoreimmillaan kaupan hyllyillä, vaan matkaavat pitkän matkaa muista maista. Kesällä monet saavatkin helpommin C-vitamiinia juuri vaikkapa marjoista, ehkä hedelmiäkin tulee syötyä enemmän.

  Tiesitkö? 

  C-vitamiini toimii antihistamiinina ja lieventää tulehdustilaa, se voi auttaa esimerkiksi vähentämään sitä aina niin ikävää nenän vuotamista ja niistämisen määrää. Voit siis säästää nenäliinoista huiman summan ja päästä flunssastakin helpommalla! 🙂

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 4. D-VITAMIINI
  5,75 € Osta nyt Mass kanssa

  D-VITAMIINI

  D-vitamiini tunnetusti tukee luustoa ja auttaa esimerkiksi kalsiumin imeytymisessä, mutta se myös tukee vastustuskyvyn parantamista, ja auttaakin tuottamaan kehossa tekijöitä, jotka puolustavat immuunijärjestelmääsi näiltä ikäviltä viruksilta. D-vitamiini siis auttaa tuottamaan tällaisia kehon ”puolustajia”, jotka taistelevat flunssahyökkäystä vastaan! Miten mahtava kehomme onkaan!

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 5. OMEGA 3 -RASVAHAPOT
  5,00 € Osta nyt Mass kanssa

  OMEGA 3 -RASVAHAPOT

  Omega ei ehkä auta viemään flunssaa pois, mutta on todella tärkeä kehomme hyvinvoinnille ja vastustuskyvyn yllläpitämiselle pävittäin! Ravintoaineita tai niitä ”tarvittavia” vitamiineja on paljon, tiedämme sen ja ymmärrämme, miten joskus kaikki tämä määrä voi tuntua päätä huimaavalta, mutta kehomme on iso koneisto, joka tarvitsee eri ainesosia toimiakseen kunnolla. Pieni sijoitus päivittäin säästää pitkän pennin, kun sairastelut jäävät vähemmälle.

  Osta nyt ilmaisella toimituksella

Ei tagejaNina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!