Artikkelit

#SISUMASS Mitä on suomalainen SISU?

Moni on kuullut termin sisu. Moni tietääkin mitä se noin suurin piirtein tarkoittaa. Monille se voi toki tarkoittaa myös eri asioita. Jollekin se on rankoista eleämänvaiheista, suruista ja sairauksista selviytymistä, toisille taas arjen selviytymistä ja tsemppaamista. Ei ole yhtä oikeaa vastausta, siihen mitä sisu on. 

Suomalainen SISU

SISU on sitä sisäistä voimaa ja paloa, joka auttaa toteuttamaan unelmia, tai tekemään asioita vaikeuksista huolimatta. Se on sekoitus voimaa, päättäväisyyttä, kestävyyttä ja periksiantamattomuutta. Se on uskoa omaan itseensä, omiin kykyihin luottamista. SISU on tunnettu suomalainen sana, joka viittaa vahvasti meidän voimaamme ja sitkeyteen.

Mitä SISU on? Kaiketi sen voisi kiteyttää johonkin suomalaisten sisäiseen voimaan, josta ammennamme voiman, kun omat voimat loppuvat. Jokin voima, joka auttaa meitä jatkamaan, kun muut antaisivat periksi.

Sisu on sana kuvaamaan suomalaisten sisäistä voimaa, joka tukee sitkeyttä ja periksiantamattomuutta. Suomalaisten luonteen lujuutta, joka saattaa olla lähtöisin haastavammissa luonnonoloissa selviytymisestä. Ulkoisista tekijöistä, jotka ovat vahvistaneet luonnettamme ja tehneet meistä lannistumattomampia.

Mitä SISU merkitsee sinulle?

Massilla alkaa nyt suuri SISU -kampanja, jossa mukana mm Laura Merenmies, useita isoja vastoinkäymisiä ja suuren fyysisen muodonmuutoksen läpi käynyt aikuinen nainen. Sekä muita yllätysnimiä vielä paljastamatta.

Sinäkin voit nyt olla osa tätä suurta ja kannustavaa kampanjaa. Voit postata oman SISU -videosi nyt Instagramissa tai Facebookissa, kertoen juuri sinun näkemyksesi ja tarinasi. Kenties olet käynyt läpi vastoinkäymisiä tai haluat jakaa tarinan motivaation tärkeydestä. Yksikään tarina ei ole toista tärkeämpi. Motivaatio ja inspiraatio on tärkeintä kaikista, olethan mukana kannustamassa kaikkia nyt eteenpäin!

Lue lisää SISU kampanjasta tästä!

Postaa oma videosi ja liitä mukaan #sisumass hashtagi ja löydämme videosi somen uumenista.

Voit katsoa kaikki jo postattuja videoita, niin tunnetuilta, kuin vähemmän tunnetuiltakin kasvoilta vaikkapa instagramista hakemalla sisältöä #sisumass hashtagilla.

 

#SISUMASS

Ei tagejaNina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!