Artikkelit

SUPERALET | TOIMITUKSEN SUOSIKIT VIIKON ALETUOTTEISTA

Onpas ollut vauhdikas viikko! Palkkapäivä koittaa monilla huomenna ja otimme Massilla jo ennakkolähdön aleen maannataina. Super isoja alennuksia, jotka ovat vain menneet entistä hurjemmiksi sitä mukaa, kun tavaraa tulee lisää varastoon.

Tässä Massin toimituksen suosikkeja ja poimintoja alesta!

 1. Mass Whey
  28,04 € Osta nyt Mass kanssa

  Mass Whey

  Mass Whey on jatkuvasti kärkisijoilla kaikkien aikojen myydyimmistä tuotteista. Ja onhan tätä ollutkin saatavilla jo vuosia!

  Mass Wheystä tekee suositun varmasti sen laatu ja maku. Maku, joka on makea, mutta kuitenkin todella täyteläinen ja samettinen. Ei hiutaleita, ei paakkuja..

  Toimituksen suosikki on erilaiset smoothiet. Ravinteikkaat juomat, johon saa mukaan hedelmiä ja marjoja. Pari jääpalaa ja todella pieni määrä vettä, niin pirtelö on todella todella muhkean kuohkea. Varmaan vielä vähemmällä vedellä saisi itseasiassa jo kuohkeaa lusikoitavaa jälkkäriä aikaiseksi!

  Toimituksen suosikki: Suklaa-Maapähkinä

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 2. Mass Recovery
  21,44 € Osta nyt Mass kanssa

  Mass Recovery

  Pakkohan se on rankata Mass Recovery toiseksi, jos Mass Whey on suosittuvuutensakin vuoksi nro 1. Recovery yhtä suosittu ja samat ominaisuudet sisältävä.

  Ehdoton suosikki toimituksen keskuudessa on Minttu-Suklaa!

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 3. Dried Cranberries
  6,90 € Osta nyt Mass kanssa

  Dried Cranberries

  Toimituksessa suositaan terveellisiä välipaloja ja juurikin näitä herkkuinakin napsittavia kuivattuja marjoja. Pähkinöiden kanssa nautittuna tarjoavat välipaloille paljon vitamiineja ja hyviä rasvoja. Pitävät toimistomme jengin terveenä!

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 4. QuestBar
  21,99 € Osta nyt Mass kanssa

  QuestBar

  Ja näitähän ei vain voi jättää tältä listalta pois. Questbarit pysyvät tiukkaan lukittuina jokaisen omaan kaappiin tosin, muuten saattaisi patukat mystisesti vain kadota… Kumma juttu!

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 5. Nutrend Deluxe Bar - 1x60g Bar
  3,49 € Osta nyt Mass kanssa

  Nutrend Deluxe Bar - 1x60g Bar

  Toimituksen miesten suosikki. Vaikka tällainen hieno Deluxe -pakkaus onkin, niin nämä superherkulliset ja pehmeän kosteat patukat taas katoavat pöydiltä yhtä nopeasti kuin Questbarit.

  Erikoisuutena maut, jotka todella jänniä – paljon makuyhdistelmiä, joita muut merkit eivät edes tee. Jätetty perusmaut pois ihan täysin ja lähdetty kopioimaan (onnistuneesti) juustokakkuja ja leivonnaisia.

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 6. Mass Burn
  13,50 € Osta nyt Mass kanssa

  Mass Burn

  Vieläkin suuremman suosion saanut rasvanpolttaja, kuin vanha Massin oma fat burner menneiltä vuosilta. Myös toimituksen miehet ovat kokeneet tämän hyödylliseksi, kuulemma kofeiiniakin on riittävästi, jos kahvi ei riitä (juomme aivan liikaa kahvia!).

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 7. Mass Core150 1 Litre Shaker Bottle
  6,99 € Osta nyt Mass kanssa

  Mass Core150 1 Litre Shaker Bottle

  Monien pöydällä nykyään istuva pullo. Ja sisällä kulkee kotoa kannetut glutamiinit, bcaa:t ja treeniboosterit. Joku taisi tuoda karpaloita ja pähkinöitä toissa päivänä shakerin sisällä. No, kukin tyylillään, kun sisään mahtuu 4 annosta jauhetta, pillereitä tai välipaloja!

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 8. Myprotein Alpha Men monivitamiini
  12,55 € Osta nyt Mass kanssa

  Myprotein Alpha Men monivitamiini

  Nimestä huolimatta, tätä monivitamiinivalmistetta suosii myös toimituksen naiset. Todella paljon tärkeitä vitamiineja ja ravinteita yhdessä pakkauksessa. Kova kilpailija Massin omalle monivitamiinille, käymmekin väittelyä, kumpi on se parempi valmiste!

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 9. Myprotein Soy Protein Isolate
  13,59 € Osta nyt Mass kanssa

  Myprotein Soy Protein Isolate

  Muutama maidotonta ruokavaliota noudatta suosii soijaproteiinia tai hamppuproteiinia. Maustamaton tuote, mutta pyöräyttävät blenderin kautta marjojen ja/tai hedelmien kanssa ja nauttivat välipalana tai juomana ennen treeneihin lähtöä.

  Osta nyt ilmaisella toimituksella
 10. Nutrend Gladiator
  2,75 € Osta nyt Mass kanssa

  Nutrend Gladiator

  Toimituksen miesten suosikki Nutrendilta. Arginiini, leusiini ja aminot samalla, jotka molemmat tukevat lihaskasvua, etenkin sen rasvattoman lihasmassan. Arginiinista jopa sanotaan, että voi joillekin naisille olla liian ”vahva” vaikutus. Nesteyttää myös kehoa, joten käy hyvin treenin aikana nautittavaksi – vähän lisäpotkua treeniin

  Osta nyt ilmaisella toimituksella

Ei tagejaNina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!