Reseptit

HERKULLISET PROTEIINILETUT

Proteiinipitoinen ruokavalio on urheilijalle ja kuntoilijalle tarpeellinen ja tärkeä valinta. Proteiini edistää lihaskasvua ja lihassolukon korjausta. Proteiinia tulisi olla saatavilla kehossa jatkuvasti. Tästä syystä juuri proteiinia kannattaakin pitää mukana päivän kaikissa aterioissa – myös aamiaisessa!

Tässä herkullinen, mutta nopea resepti protskulettujen tekoon. Aikaa itsellä monen lapsen kanssa ei ole, mutta hyvää ruokavaliota on noudatettava. Tämä onnistuu nopeasti ja ilman suurempaa mittailua!

blueberries-919029_1280

HERKULLISET PROTEIINILETUT

Ainesosat

  • 5kpl - kananmunan valkuaista
  • 20g - Mass Whey suklaaproteiinia
  • 50g - pakastemustikoita
  • 10g - jauhettua mantelia
  • g - kookosöljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään kookosöljyä lukuunottamatta.

  2. Lämmitä paistinpannu ja lisää kookosöljyä pannulle. Levyä ei kannata pitää täydellä teholla, noin 80% yleensä riittää lettujen paistamiseen.

  3. Kaada seos pannulle ja paista molemmin puolin. Lisää kookosöljyä tarvittaessa ennen uuden letun paistamista.

Muistiinpanot

Muista, älä pidä levyä täydellä teholla, ettei vain herkulliset letut pala! Lisää kookosöljyä tarvittaessa lisää paistojen välillä. Sillä on paljon terveyshyötyjä, joten sitä ei turhaan tarvitse varoa!Heidi Höglund

Heidi Höglund

Mass Ambassador

Heidi valmistuu tuleviin kilpailuihin kokkina työskentelyn ohella. Heidi kuuluu monien muiden MAss Ambassadorien tapaan Team Beyond Belief -kisatiimiin. Heidi on neljän lapsen äiti, joista yksi on koulun juuri aloittava, toiset vielä pieniä ja välillä 2-6 v. Heidi asuu perheineen Paraisilla. Arki vaatii todellista aikatauluttamista. Ruoat valmistetaan valmiiksi sunnuntaisin, mikä helpottaa koko viikkoa. Koko viikko on tarkkaan suunniteltu, jolloin myös treeni mahtuu arkeen. Heidi haluaisi olla esikuvana perheellisille, ja motivoida muitakin liikkumaan. Kyse on pitkälti aikataulutuksesta ja tahdon voimasta! Heidi on taistelija luonteeltaan; yläasteikäisenä puhjennut anoreksia jäi ensimmäistä lasta odottaessa - tärkeysjärjestykseen nousi enismmäiseksi nyt hyvinvointi ja terveys, myös lasten vuoksi.


Heidi rakastaa tällä hetkellä...