Reseptit

KAKUT | PÄHKINÄ-BANAANI PROTEIINIJUUSTOKAKKU

Tässä kova haastaja kaikille banaanikakuille, nimittäin proteiinipitoinen juustokakku, jossa ihanan täyteläinen ja pehmeä koostumus ja herkullinen maku. Banaani ja pähkinät ovat mitä erinomaisin yhdistelmä! Herkullinen yhdistelmä makeaa hedelmää ja hieman suolaista pähkinävoita toimii aina. Ravintoarvotkin ovat kakussa aivan kohdallaan, olitpa dieetillä tai et! Huom! Löydät blogin jälkiruoka -kategoriasta myös alle 200 kalorin kakkuohjeita!

Energiasisältö per annos:

314kcal // P 28g // HH 31g // R 9g

banana-nut-cheesecake

Screen Shot 2016-07-11 at 12.20.41

KAKUT | PÄHKINÄ-BANAANI PROTEIINIJUUSTOKAKKU

Ainesosat

  • 4mitallista - Muscle Mousse butterscotch proteiinijauhe
  • 1kpl - kokonainen banaani viipaloituna
  • 200g - light Digestive keksejä
  • 500g - vähärasvaista maitorahkaa
  • 500g - vähärasvaista tuorejuustoa
  • 2rkl - Myprotein pähkinävoita tai kookosöljyä
  • 2rkl - Myprotein maapähkinävoita

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 160’C.

  2. Murskaa kaikki keksit hienoksi käsin (esimerkiksi pussissa ja kaulimella päälle hakaten onnistuu melko nopeasti) tai blenderissä.

  3. Lisää sekaan erikseen sulatettu (pannu tai mikro) maapähkinävoi tai kookosöljy.

  4. Painele syntynyt seos tasaisesti esimerkiksi irtovuoan pohjalle (irtovuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla, niin, että reunat puristuvat reunan väliin). 

  5. Sekoita toisessa kulhossa rahka ja tuorejuusto.

  6. Puolita annos ja jaa kahteen kulhoon. Lisää toiseen Muscle Mousse banaani ja toiseen toffeen makuinen butterscotch. 

    Sekoita erikseen molemmat seokset voimakkaasti, vältä mahdollisten paakkujen syntyminen vatkaamalla ja sekoittamalla todella vauhudikkaasti!

  7. Kaada valmis butterscotch -seos vuokaan keksipohjan päälle. Lisää päälle kerros banaania ja tasoita hyvin pinta vaikka veitsellä. 

  8. Paista uunissa keskitasolla 25-30min. Älä anna pinnan tummentua, jos näin käy kesken paistoa, vähennä lämpöä. 

  9. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen jääkaappiin siirtämistä. Anna olla jääkapissa 4h ennen tarjoilua. Tarjoile banaanin kanssa tai raastamalla pähkinää kakun päälle. Voit levittää myös päälle maapähkinävoita. 

Ravintoarvot suuntaa antavia.

Reseptit

KAKUT | MAITOSUKLAINEN PROTEIINIJUUSTOKAKKU

2016-07-11 12:04:34Kirjoittanut Nina Sarjolahti

Reseptit

KAKUT | SUKLAA-MANTELI PROTEIINIJUUSTOKAKKU

2016-07-11 12:16:29Kirjoittanut Nina Sarjolahti

Artikkelit

RASVANPOLTTO | MYYTIT JA VINKIT

2016-06-11 13:04:30Kirjoittanut Nina Sarjolahti



Nina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!