Reseptit

KAKUT | SUKLAA-MANTELI PROTEIINIJUUSTOKAKKU

Tässä suussa sulava proteiinipitoinen juustokakku, jossa ihanan täyteläinen ja pehmeä koostumus ja herkullinen maku. Mikään ei voita pähkinöiden ja suklaan herkullista yhdistelmää! Herkullista! Ravintoarvotkin ovat kakussa aivan kohdallaan, olitpa dieetillä tai et! Huom! Löydät blogin jälkiruoka -kategoriasta myös alle 200 kalorin kakkuohjeita!

Energiasisältö per annos:

303kcal // P 29g // HH 25g // R 9g

almond-dark-choc

Screen Shot 2016-07-11 at 12.09.17

KAKUT | SUKLAA-MANTELI PROTEIINIJUUSTOKAKKU

Ainesosat

  • 3mitallista - Muscle Mousse valkosuklaa proteiinijauhe
  • 500g - vähärasvaista maitorahkaa
  • 500g - vähärasvaista tuorejuustoa
  • 1tl - manteliuutetta
  • 1.5rkl - Myprotein mantelipähkinävoita
  • 150g - light Digestive keksejä
  • 25g - manteleitakoristeeksi
  • 50g - 90% tummaa suklaatakoristeeksi

Ravintoarvot

Määrä per annos

Kalorit 303kcal 81 Kalorit rasvasta
% Päivittäisarvo *
Rasvat9g14%
Hiilihydraatit25g8%
Proteiini29g58%

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 180’C.

  2. Murskaa kaikki keksit hienoksi käsin (esimerkiksi pussissa ja kaulimella päälle hakaten onnistuu melko nopeasti) tai blenderissä.

  3. Lisää sekaan erikseen sulatettu (pannu tai mikro) maapähkinävoi tai kookosöljy.

  4. Painele syntynyt seos tasaisesti esimerkiksi irtovuoan pohjalle (irtovuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla, niin, että reunat puristuvat reunan väliin). 

  5. Sekoita toisessa kulhossa rahka ja tuorejuusto, Muscle Mousse ja manteliuute.

  6. Sekoita voimakkaasti, ettei seokseen jää paakkuja.

  7. Kaada valmis seos vuokaan keksipohjan päälle. Lisää päälle kerros banaania ja tasoita hyvin pinta vaikka veitsellä. 

  8. Paista uunissa keskitasolla 25-30min. Älä anna pinnan tummentua, jos näin käy kesken paistoa, vähennä lämpöä. 

  9. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen jääkaappiin siirtämistä. Anna olla jääkapissa 4h ennen tarjoilua. Tarjoile suklaan ja pähkinöiden kanssa raastamalla molemmat ainekset kakun päälle.

Ravintoarvot suuntaa antavia.

Reseptit

KAKUT | MAITOSUKLAINEN PROTEIINIJUUSTOKAKKU

2016-07-11 12:04:34Kirjoittanut Nina Sarjolahti

Artikkelit

OPISKELIJABUDJETIN DIEETTI

2016-07-08 14:47:52Kirjoittanut Nina Sarjolahti

Artikkelit

RUOKAPREPPI | HELPPO VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN LOUNAS

2016-06-23 09:10:10Kirjoittanut Nina Sarjolahti



Nina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!