Reseptit

KAKUT | VALKOSUKLAA-SUKLAA-MUSTIKKA PROTEIINIJUUSTOKAKKU

Tässä proteiinipitoinen juustokakku, jossa ihanan täyteläinen ja pehmeä koostumus ja herkullinen suklaan maku. Siis aivan uskomattoman täyteläisen näköinen, ja makuinen kakku ja alle 200kcal per annos! Uskomtatonta ! Ravintoarvotkin ovat siis kakussa aivan kohdallaan, olitpa dieetillä tai et! 

Ravintoarvot per annos:
184kcal | Proteiinit 10g | Hiilihydraatit 14g | Rasvaa 5g

white-choc-blueberry-cheesecake

white-chocolate-380702_640

KAKUT | VALKOSUKLAA-SUKLAA-MUSTIKKA PROTEIINIJUUSTOKAKKU

Ainesosat

  • 2mitallista - Muscle Mousse valkosuklaa proteiinijauhetta
  • 300g - vähärasvaista tuorejuustoa
  • 500g - vähärasvaista maitorahkaa
  • 200g - light Digestive keksejä
  • 2rkl - Myprotein maapähkinävoita tai kookosöljyä
  • 2tl - valkosuklaakaakaota tai (raaka)kaakaojauhetta
  • 2tl - vaniljauutetta tai Myprotein Flavdropseja
  • 1rkl - Myprotein maapähkinävoitakoristeluun
  • 25g - 90% tummaa suklaatakoristeluun
  • 100g - valkosuklaatakoristeluun

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 180’C.

  2. Murskaa kaikki keksit hienoksi käsin (esimerkiksi pussissa ja kaulimella päälle hakaten onnistuu melko nopeasti) tai blenderissä.

  3. Lisää sekaan erikseen sulatettu (pannu tai mikro) maapähkinävoi tai kookosöljy.

  4. Painele syntynyt seos tasaisesti esimerkiksi irtovuoan pohjalle (irtovuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla, niin, että reunat puristuvat reunan väliin). 

  5. Sekoita kaikki muut ainekset toisessa kulhossa; rahka, tuorejuusto, proteiinijauhe ja kaakaojauhe ja vaniljauute. 

    Sekoita voimakkaasti, vältä mahdollisten paakkujen syntyminen vatkaamalla ja sekoittamalla todella vauhudikkaasti!

  6. Kaada valmis seos vuokaan keksipohjan päälle. Tasoita hyvin pinta vaikka veitsellä. 

  7. Paista uunissa keskitasolla 25-30min. Älä anna pinnan tummentua, jos näin käy kesken paistoa, vähennä lämpöä. 

  8. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen jääkaappiin siirtämistä. Anna olla jääkapissa 4h ennen tarjoilua. Tarjoile raastamalla suklaata päälle ja/tai kaatamalla sulaa suklaata kakun päälle ja sekoittamalla mukaan vielä maapähkinävoitakin.

Ravintoarvot suuntaa antavia.

Reseptit

KAKUT | PÄHKINÄ-BANAANI PROTEIINIJUUSTOKAKKU

2016-07-11 12:26:57Kirjoittanut Nina Sarjolahti

Reseptit

KAKUT | MAITOSUKLAINEN PROTEIINIJUUSTOKAKKU

2016-07-11 12:04:34Kirjoittanut Nina Sarjolahti

Artikkelit

RUOKAPREPPI | HELPPO VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN LOUNAS

2016-06-23 09:10:10Kirjoittanut Nina Sarjolahti



Nina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!