Reseptit

KANANMUNA-PINAATTIWRAP

Helppoja ja nopeita terveellisempiä ateriavaihtoehtoja on paljon. Pysy luovana ja yhdistele makuja ja ruokia vapaasti!

Wrapit ja pehmeään tortillaan kääräistyt rullat kulkevat helposti mukana joko rasiassa tai foliossa. Laita sisälle maun mukaan lihaa tai tee tällainen herkullinen kavisversio!

KANANMUNA-PINAATTIWRAP

Ainesosat

  • 2kpl - kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 2rkl - kevyt majoneesia
  • 1kouralline - pinaattia
  • 1kpl - täysjyvä pehmeä tortilla
  • 0.5tl - suolaa & pippuria

Valmistusohjeet

  1. Pilko kananmunat ja pinaatti pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään majoneesin kanssa. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

  2. Levitä seos tortillan päälle, jätä reunoille tyhjää tilaa.

  3. Käännä tortillan pohjaosa ensin. Rullaa sen jälkeen rulla kiinni. Yksi pää jää näin avonaiseksi, toinen pää on umpinainen.

  4. Tarjoile salaatin kanssa! Muista, voit lisätä sekaan kalaa, kanaa, lihaa…

Ravintoarvot suuntaa antavia.

Artikkelit

OPISKELIJABUDJETIN DIEETTI

2016-07-08 14:47:52Kirjoittanut Nina Sarjolahti

Reseptit

MAAPÄHKINÄVOI-MACAPUURO

2016-06-11 13:54:24Kirjoittanut Nina Sarjolahti

Artikkelit

RASVANPOLTTO | MYYTIT JA VINKIT

2016-06-11 13:04:30Kirjoittanut Nina Sarjolahti



Nina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!