Reseptit

QUESTBAREISTA KEKSEJÄ JA PARHAITA JÄLKKÄREITÄ

Monien tuntemat Questbarit ovat todellakin herkullisia sellaisenaan, mutta myös lämmitettynä! Ehkä oletkin törmännyt vinkkeihin, jossa Questbar vaikkapa sujautetaan hetkeksi uuniin tai mikroon ja luodaan mitä herkullisempia ja terveellisempiä herkkuja!

QUESTBARIT MIKROSSA

Tiesitkö, että jos laitat oman suosikki Questbar maun mikroon, siitä tulee todella muhkea, lähes muffinssin kaltainen lämmin jälkiruokaherkku. Kyllä vain! Niin herkullista, ja niin sallittua herkuttelua. Esimerkiksi Apple Pie -patukasta saat uskomattoman omenapiirakan makuisen muhkean lämpimän herkun. Parasta vaniljaproteiinin kanssa toimituksemme hihkasee!

Näin teet:

Jaa Questbar -patukka kolmeen osaan.

Sekoita puoli mitallista Mass Whey -heraproteiinijauhetta tilkan kanssa vettä. Niin vähän vettä, kuin mahdollista. Sekoita seos kastikemaiseksi. Voit tehdä vanilja- tai suklaakastiketta patukan mausta riippuen.

Käytä Questbar mikrossa. Vain muutamia sekunteja, mikron tehosta riippuen toki. Jälkkäri on valmis, kun patukka paisuu noin 3 kertaiseksi. Yleensä tämä kestää 5-10s.

Tarjoile muhkea muffinssimainen jälkiruoka vaniljakastikkeen kera!

Screen Shot 2016-11-07 at 09.19.53

Kuva: Quest Nutrition

 

QUESTBAR UUNISSA

Questbarit ovat mitä monikäyttöisimpiä! Voit loihtia Questbareista keksejä uunissa, tai jatkaa ”taikinaa” sekoittaen mukaan lisää suklaapaloja tai vaikkapa hedelmiä. Mikäli haluat taikoa pehmeistä patukoista rapeita keksejä, tässä siihen ohjeet:

Näin teet: 

Lämmitä uuni 200C.

Lämmitä patukkaa noin 5s mikrossa, tai kunnes patukka selkeästi pehmenee.

Pilko patukka noin 8-10 osaan. Pyörittele osat palloiksi ja aseta leivinpaperille.

Voit paistaa keksit palloina tai litistää ne esimerkiksi kaulinta tai mukin kantaa käyttäen. Paista keksit uunin keskiosassa noin 3min ajan, tai kunnes pinta ruskistuu hieman.

 

 

Ei tagejaNina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!