Reseptit

RUOKAISAT & SUOLAISET MUFFINSSIT

Kokeile näitä terveellisiä, maukkaita ja helppoja suolaisia ja ruokaisia muffinsseja!

Reseptiin voi lisätä kausisuosikkeja ja vihanneksia oman mielen mukaan. Tässä perusainekset, jotka tarvitset.

RUOKAISAT & SUOLAISET MUFFINSSIT

Ainesosat

  • 2kpl - kananmunia
  • 3kpl - munanvalkuaista
  • kpl - punaista sipulia
  • 3kpl - parsakaalin kukkaa
  • 50g - valkokaalia
  • 30g - maissia
  • 1tl - suolaa & pippuria
  • kpl - muffinssivuokia

Valmistusohjeet

  1. Aloita laittamalla uuni 180-200 asteeseen. Pilko sipuli, parsakaali, kaali pieniksi paloiksi.

  2. Asettele pilkotut vihannekset muffinivuokaan.

  3. Käytä sheikeriä sekoittaaksesi munat ja valkuaiset keskenään. Kaada varovasti seos muffinivuokaan vihannesten päälle.

  4. Kaada kupit täyteen.

  5. Paista 15-20 minuuttia ja muffinit ovat valmiita!



Nina Sarjolahti

Nina Sarjolahti

kolumnisti

Nina Sarjolahti on oma Mass kolumnistimme. Ninalla on taustalla niin fitness -kilpailuja, kuin telinevoimistelu-ura maajoukkuetasolla. Pitkään Massin riveissä toiminut kolumnisti-ekspertti, joka tarjoaa laajalti artikkeleita eri aihealueista sekä toki herkullisia reseptejä myös!