Reseptit

TERVEELLISEMPI KEVYT MUSTIKKAPIIRAKKA

Piirakat ovat niin hyviä, eikö? Se murupohja, joka jo taikinanakin maistuu niin hyvälle. Mutta tässäpä yhtä hyvä, ellei jopa parempi vaihtoehto tutulle mustikkapiirakalle. Ja vieläpä niin paljon terveellisempi!

Screen Shot 2016-11-10 at 13.13.52

TERVEELLISEMPI KEVYT MUSTIKKAPIIRAKKA

Ainesosat

 • 5dl - pakastemustikoitamuropohjan päälle
 • 1dl - manteleita
 • 2dl - kaurahiutaleita
 • 2rkl - kookosöljyä
 • 1rkl - mantelimaitoa
 • 1annos - Mass Whey -vaniljaproteiinikastikkeeksi

Valmistusohjeet

 1. Esilämmitä uuni 200´C.

  Sekoita muropohjan ainekset keskenään kulhossa.

 2. Painele seos leivinpaperilla voideltuun vuokaan. Painele tiiviiksi massaksi.

 3. Kaada mustikat päälle.

  Siirrä uuniin ja paista 200´C noin 20min tai kunnes piirakka hieman ruskistuu.

 4. Sekoita heraproteiini veden kanssa. Lisää vesi teelusikallinen kerrallaan, lisää vain sen verran, että jauhe sekoittuu veteen ja muodostaa tiiviin kastikkeen.

Ei tagejaHeidi Höglund

Heidi Höglund

Mass Ambassador

Heidi valmistuu tuleviin kilpailuihin kokkina työskentelyn ohella. Heidi kuuluu monien muiden MAss Ambassadorien tapaan Team Beyond Belief -kisatiimiin. Heidi on neljän lapsen äiti, joista yksi on koulun juuri aloittava, toiset vielä pieniä ja välillä 2-6 v. Heidi asuu perheineen Paraisilla. Arki vaatii todellista aikatauluttamista. Ruoat valmistetaan valmiiksi sunnuntaisin, mikä helpottaa koko viikkoa. Koko viikko on tarkkaan suunniteltu, jolloin myös treeni mahtuu arkeen. Heidi haluaisi olla esikuvana perheellisille, ja motivoida muitakin liikkumaan. Kyse on pitkälti aikataulutuksesta ja tahdon voimasta! Heidi on taistelija luonteeltaan; yläasteikäisenä puhjennut anoreksia jäi ensimmäistä lasta odottaessa - tärkeysjärjestykseen nousi enismmäiseksi nyt hyvinvointi ja terveys, myös lasten vuoksi.


Heidi rakastaa tällä hetkellä...