Leader After+

Maku
Pakkaus
Määrä

Nyt 20,90 €

Säästä: 14,00 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Leader After on laadukas ja hyvän makuinen proteiini-hiilihydraatti palautumiseen ja välipalaksi. Leader After palautumisjuomaa voi nauttia treenin aikana, tai välittömästi sen jälkeen, jotta kehon palautuminen olisi helpompaa ja tehokkaampaa.
Leader After palautumisjuoma sisältää runsaasti proteiinia, mutta myös palautumiseen tarvittavia hiilihydraatteja. Tuote on ns kaksivaiheinen palautumisjuoma; se sisältää nopeammin vapautuvaa energiaa, sekä hitaammin imeytyvää energiaa. Toisin sanoen, se varmistaa välittömän palautumisen nopeiden hiilihydraattien avulla, mutta tarjoaa tämän jälkeenkin keholle vielä tärkeitä ravintoaineita pidemmän aikaa. Tuotteessa on lisäksi l-glutamiinia ja kreatiinia.
Kuluttava treeni rasittaa elimistö ja imee kehostamme energiaa ja ravintoaineita. Jotta palautuminen ja lihaskasvu on mahdollista, on kehon palauduttava jokaisen treenin jälkeen. Palautuminen on mahdollista riittävällä energiansaannilla jo treenin aikana, tai välittömästi sen jälkeen. Suurin hyöty saadaan tällöin treenistä.
Palautumiseen tarkoiteut lisäravinteet, kuten Leader After, ovat siinä muodossa, missä keho on nopea ja helppo ne käyttää. Ne imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti.
Sisältää sokeria ja makeutusainetta.

Hyödyt

  • nopeaan palutumiseen
  • kaksivaiheinen palautumisjuoma
  • l-glutamiini ja kreatiini

Käyttöohje

Sekoita annos (64 g = noin 1,1 dl) 4 dl:aan vettä tai maitoa 1–3 kertaa päivässä. Nauti välittömästi harjoittelun jälkeen tai aloita juoman nauttiminen puoli tuntia ennen harjoittelua, juo harjoittelun ajan ja loput harjoittelun päätteeksi. Juomaa voi nauttia myös välipalana. Nauti osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Ainesosat

Minttusuklaa: Dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), heraproteiini-isolaatti (maidosta), kalsiumkaseinaatti (maidosta), soijaproteiini-isolaatti, kaakaojauhe (6 %), modifioitu tärkkelys (maissi), sitruunahapon magnesiumsuolat, L-glutamiini, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, suola, makeutusaine (sukraloosi), L-askorbiinihappo.
Mansikka: Dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), heraproteiini-isolaatti (maidosta), kalsiumkaseinaatti (maidosta), soijaproteiini-isolaatti, L-glutamiini, modifioitu tärkkelys (maissi), aromit, emulgointiaine(soijalesitiini), punajuurimehujauhe, suola, makeutusaine (sukraloosi).
Kaakao: Dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), heraproteiini-isolaatti (maidosta), kalsiumkaseinaatti (maidosta), soijaproteiiniisolaatti, kaakaojauhe (6 %), modifioitu tärkkelys (maissi), sitruunahapon magnesiumsuolat, L-glutamiini, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit, suola, makeutusaine (sukraloosi), L-askorbiinihappo.
Vanilja: Dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), heraproteiini-isolaatti (maidosta), kalsiumkaseinaatti (maidosta), soijaproteiiniisolaatti, L-glutamiini, modifioitu tärkkelys (maissi), sitruunahapon magnesiumsuolat, aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), suola, makeutusaine (sukraloosi), L-askorbiinihappo.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Leader After+

Valitse kuva

Leader After+