Leader Gainer, 1kg

Maku
Pakkaus
Määrä

31,90 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Leader Gainer on tehokas tuote massanlisäykseen. Proteiini-hiilihydraattijauhe, jonka avulla painoa ja lihasmassaa on helppo lisätä. Massanlisääjät ovat muun muassa avuksi niille, joiden kulutus on korkea, treeni todella kuluttavaa, tai joiden on vaikea syödä riittävästi päivän aikana. Riittävästi syöminen saattaa olla hankalaa ruokahaluttomuuden vuoksi tai ajanpuutteen vuoksi. Massanlisääjä on helppo nauttia vaikka pariin otteeseen päivän aikana. Massanlisääjä sopii myös muille palautumiseen, sillä se sisältää reilusti energiaa ja hiilihydraattia.
Leaderin Gainer massanlisääjä sisältää paljon proteiinia, ja paljon energiaa. Se auttaa pitämään energiansaannin kulutusta runsaampana, mikä on ainut keino lisätä massaa. Juoma käy hyvin välipaloina aterioiden välissä, herkkuna/jälkiruokana tai aterian lisänä.
Leader Gainerissa on mukana myös L-glutamiinia, kreatiinimonohydraattia ja BCAA -aminohappoja. Kaloreita 371-373kcal/100g annos.

Hyödyt

  • Reilusti proteiinia ja energiaa
  • Helppo tapa varmistaa kulutusta suurempi energiansaanti
  • Kaloreita 371-373kcal per annos

Käyttöohje

Sekoita annos 100 g (n. 2 dl) 4 dl:aan vettä, maitoa tai mehua 1–3 kertaa päivässä. Ravistele shakerissa tai sekoita vispilällä tai tehosekoittajalla. Nauti osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Ainesosat

Mansikka: Heraproteiini-isolaatti (maidosta), dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), kreatiinimonohydraatti, modifioitu tärkkelys (maissi), L-glutamiini, psylliumjauhe, L-leusiini, MCT kasvirasvajauhe (keskipitkät rasvahapot), aromit, väriaine (punajuuriväri), suola, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).
Suklaa: Heraproteiini-isolaatti (maidosta), dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi), kreatiinimonohydraatti, modifioitu tärkkelys (maissi), L-glutamiini, kaakaojauhe (3 %), L-leusiini, MCT- kasvirasvajauhe (keskipitkät rasvahapot), aromit, suola, emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).
Minttusuklaa: Heraproteiini-isolaatti (maidosta), dekstroosi (maissi), maltodekstriini (maissi),
kreatiinimonohydraatti, modifioitu tärkkelys (maissi), L-glutamiini, kaakaojauhe (3 %), L-leusiini, MCT
kasvirasvajauhe (keskipitkät rasvahapot), aromit, piparminttuaromijauhe, suola, emulgointiaine
(soijalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Leader Gainer, 1kg

Valitse kuva

Leader Gainer, 1kg