Leader Whey Protein

Maku
Pakkaus
Määrä

Nyt 18,90 €

Säästä: 4,00 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Leader Whey on hyvänmakuinen ja laadukas heraproteiinikonsentraatti. Heraproteiinin etuja ovat muun muassa sen nopea imeytyminen, mikä tukee hyvin lihaskasvua ja lihaskudoksen korjausprosessia esimerkiksi treenin jälkeen. Heraproteiinilla on myös erinomainen aminohappoprofiili ja tässä heraproteiinissa onkin mukana runsaasti BCAA -aminohappoja.
Mausta riippuen tässä heraproteiinissa on 73-80% proteiinia. Siispä reilusti tukemaan treenissä kehittymissä ja lihasmassan ylläpitämistä ja rasvattoman lihasmassan lisäämistä. Kaloreita heraproteiinissa on mausta riippuen noin 105-111kcal per annos.
Maustamaton jauhe on myös gluteeniton.

Hyödyt

  • Heraproteiini erinomaisella aminohappoprofiililla
  • BCAA -aminohappoja
  • Noin 105-111kcal per annos

Käyttöohje

Sekoita 30 g annos (= ~ 1 dl) 3 dl:aan vettä, maitoa tai mehua 1–3 kertaa päivässä. Ravistele shakerissa tai sekoita vispilällä tai tehosekoittajalla. Juo 1–3 annosta päivässä osana ateriaa, välipalana tai välittömästi harjoittelun jälkeen. Sopii päivittäiseksi proteiinilisäksi urheilijoille ja kuntoilijoille. Nauti osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Ainesosat

Maustamaton: Heraproteiinikonsentraatti maidosta, emulgointiaine (soijalesitiini).
Vanilja: Heraproteiinikonsentraatti 98 %(maidosta), aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), suola, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (sukraloosi).
Minttusuklaa: Heraproteiinikonsentraatti 95% (maidosta), kaakaojauhe 3%, aromit, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, makeutusaine: sukraloosi.
Mansikka: Heraproteiinikonsentraatti 97% (maidosta), aromit, punajuuritäysmehujauhe, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, makeutusaine: sukraloosi.
Kaakao: Heraproteiinikonsentraatti 95 %(maidosta), kaakaojauhe 3%, aromit, suola, paakkuuntumisenestoaine:piidioksidi, emulgointiaine: soijalesitiini, makeutusaine: sukraloosi.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Leader Whey Protein

Valitse kuva

Leader Whey Protein