• kasvissyöjä

    kasvissyöjä

Mass iBCAA Powder

Maku
Pakkaus
Määrä

Massanlisäyksen Ale! -40% Koodi: DOTW

Tällä viikolla voit nauttia 40% alennuksesta melkein kaikista massanlisäykseen liittyvistä tuotteista. Lunastaaksesi tarjouksen syötä koodi DOTW kassalla. Tarjous voimassa viikon loppuun asti.

OSTA NYT

16,90 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Mass iBCAA –jauhe on helppo tapa nauttia päivän aminohapot! Jauhemuotoinen normaalia BCAA –aminohappoa nopeammin imeytyvä iBCAA, imeytyvy lihaksiin nopeasti ja tukee lihasmassan lisäämistä, ylläpitämistä sekä rasvattoman lihasmassan osuuden lisäämistä kehossa. Paras tuote etenkin kovalle dieetille!

VÄLTTÄMÄTTÖMÄT AMINOHAPOT

BCAA aminohapot koostuvat kolmesta välttämättömästä aminohaposta, joita kehomme ei pysty itse tuottamaan lainkaan. BCAA –aminohapoissa on yhdessä leusiini, isoleusiini ja valiini 2:1:1 suhteessa. Lihaskudoksemme proteiineista arviolta 35% on juuri BCAA -aminohappoja.

iBCAA on normaalia BCAA –valmistetta nopeammin imeytyvä. Varmistat aminohappojen perille viemisen nopeammin! Enemmän hyötyä ostamastasi tuotteesta.

AMINOHAPPOJEN TOIMINTA

Aminohapot auttavat ylläpitämään lihakudosta ja auttavat säilyttämään kehon glykokeenivarastoja! Haaraketjuiset aminohapot estävät kudosten hajoamista ja näin tukevat lihasmassan säilymistä kovassa treenissä ja niukemmallakin ruokavaliolla.

Aineenvaihdunta käyttää saadut BCAA -aminohapot suoraan lihaskudoksessa, eikä vatsassa.

BCAA HYÖDYT

Aminohapot tukevat lihasmassan lisäämistä, ylläpitämistä sekä rasvattoman lihasmassan osuuden lisäämistä kehossa.

Ei keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita, hiivaa, gluteenia, tärkkelystä. Laktoositon. Ei lisättyä sokeria tai suolaa.

Hyödyt

  • Välttämätön aminohappo, nopeampi imeytyminen
  • Soveltuu erinomaisesti dieetille estämään kataboliaa
  • Voi auttaa rasvattoman lihasmassan lisäämisessä

Käyttöohje

Lisää sekoituspulloon vettä tai mehua. Lisää 5 g jauhetta, sekoita ja nauti heti. Nauti 2–4 annosta päivässä.

Ainesosat

Allergisoivat ainesosat merkitty aineosaluetteloon tummennetulla tekstillä. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään kananmunia, gluteenia, maitoa ja niistä valmistettuja tuotteita.

Mass iBCAA, Raspberry Lemonade
BCAA 2:1:1 (leusiini:Isoleusiini:valiini) (79%), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), värit (E129, E133), emulgointiaine (soijalesitiini). Sisältää allurapunaista (E129), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktiivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Mass iBCAA, Watermelon
BCAA 2:1:1 (leusiini:Isoleusiini:valiini) (79%), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (E129), emulgointiaine (soijalesitiini). Sisältää allurapunaista (E129), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktiivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Mass iBCAA, Sour Apple
BCAA 2:1:1 (leusiini:Isoleusiini:valiini) (79%), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), värit (E110, E133), emulgointiaine (soijalesitiini). Sisältää paraoranssia (E110), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktiivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Mass iBCAA, Blue Raspberry
BCAA 2:1:1 (leusiini:Isoleusiini:valiini) (79%), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (E133), emulgointiaine (soijalesitiini)

Mass iBCAA, Grape
BCAA 2:1:1 (leusiini:Isoleusiini:valiini) (79%), luontainen makuaine, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), värit (E129, E133), emulgointiaine (soijalesitiini). Sisältää allurapunaista (E129), joilla voi olla haitallinen vaikutus aktiivisuuteen ja huomiokykyyn lapsilla.

Ravintosisältö

Annoskoko 1 tl (5 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
L-leusiinia 1.98 g
L Isoleusiinia 990 mg
L-Valiini 990 mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.05

4.054

(37 Arvostelut)

  • 5    16
  • 4    14
  • 3    3
  • 2    1
  • 1    3

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele
<
1
2
>

Bcaa sininen vadelma

Yhteensä:

1

Maustamaton versio ei ollut saatavilla niin tilasin sinen vadelma-maulla. On kyllä älyttömän makeaa tavaraa, ei pysty juomaan.

13 October 2016 mukaan

Hyvä

Yhteensä:

4

Erittäin hyvänmakuinen watermelon ja rasberrylemonade. Hyvä hinta-laatusuhde.

11 July 2016 mukaan

raikas ja sekoittuva

Yhteensä:

4

Raikas maku ja sekoittuu helposti.

6 July 2016 mukaan

maku

Yhteensä:

1

Kamalinta shaibaa mitä oon ikinä ostanu. Toi vadelma. Joutuu roskii heittää

14 June 2016 mukaan

Hyvä

Yhteensä:

4

Hyvä tuote, hyvä maku tuotteissa ja sekoittuu hyvin nesteeseen

8 June 2016 mukaan

Hyvä

Yhteensä:

5

Toimii hyvin..tykkään tuotteesta

1 June 2016 mukaan

Hyvä

Yhteensä:

5

Toimii hyvin..tykkään tuotteesta

1 June 2016 mukaan

Bcaa blue raspberry

Yhteensä:

2

Maku oli tosi suuri pettymys, ei muistuta vähäisimmässäkään määrässä vadelmaa. Väri ei myöskään miellytä. Hyvää on se, että annoskoko on pieni.

23 May 2016 mukaan

Veikeä väri!

Yhteensä:

4

Hyvä tuote! Aavistuksen liian makea ohjeen mukaan sekoitettuna.

17 May 2016 mukaan

iBCAA

Yhteensä:

4

Kaikkia makuja maistaneena paras oli vadelma lemonade, mutta muutkin hyvän makuisia. Sininen vadelma omaan makuun liika makea, mutta sekoitettuna muiden makujen sekaan, toimi hyvin. Leusiinipitoisuus hyvää luokkaa, joten kerta-annos ei tarvi olla kovin suuri eikä leusiinia tarvi erikseen lisätä.

18 April 2016 mukaan #1 Huippu tuotearvostelija

ibcaa

Yhteensä:

3

Todella makeaa ja esanssista niinkun kaikki muutkin mass bcaa. Sisällöltään ok mutta makua pitäs saada luonnollisemmaksi. Appelsini makuna ihan ok.

11 April 2016 mukaan

Loistavaa

Yhteensä:

5

Todella hyvän makuinen tämä viinirypäle ja auttaakin jaksamaan treeniä!

25 March 2016 mukaan

No joo..

Yhteensä:

3

Tahtoo maustamattoman, pelkään jo tämänkin makua, (Viinirypäle.) toimii kuitenkin joten kolme tähteä. Ei ole enää neljän tähden tuote kun hinta nousi 30 % ... :-(

15 March 2016 mukaan

Sininen Vadilma(!)

Yhteensä:

3

Jeps, eli tää on korkeintaan vadilma, vadelmasta ei tietoakaan... Makeaa, 100-synteettistä. Valitettavasti nykyaikana jotkut tykkää näistäkin, eli jos haet teollista makua ni tää on sulle! Hyvät: Peittää esim. kahden rahkapurkin maun kokonaan kun laittaa mitan tätä... BCAA:t on tuonut mulle vähän lisää kasvua... PS. Tää on utilitaarisesti neljän tähden tuote, mutta maku on paha niin...

15 March 2016 mukaan

Palautus

Yhteensä:

4

Tuntuu selkeesti et ainakin aeropisesta treenistä lihakset ei mee jumiin,,,muutenkin tukee jaksamista,, Varmasti käytän jatkossakin,,,

29 February 2016 mukaan

Arvostelu

Yhteensä:

5

Sopivan raikas kun käyttää tarpeeksi vettä.Sekoitus-suhteena voisi käyttää annokseen 7g tuotetta 1.5dl vettä.

23 February 2016 mukaan

Sour apple

Yhteensä:

4

Varmaankin ihan toimivaa kamaa, mutta ainakin sour applea maistettuani huomasin että nyt on mennyt sour ja sweet kyllä totaalisesti sekaisin valmistajalla. On nimittäin aivan liian makeaa. En kyseistä makua suosittele jos nimenomaan hieman kirpeämpää etsii.

14 February 2016 mukaan

Huippu

Yhteensä:

5

Valitsin maustamattoman. Käytän reenin aikana dextroosin kera ja lisään myös palkkariin. Sekoittuu hyvin. Eikä mielestäni maistu oikein millekään. Tarjouksen osuessa kohdalle on myös hintakin kohillaan!

2 February 2016 mukaan

paha maku!

Yhteensä:

1

Blue rasperrry ja joku grape oli makuina. Siis kaksi pussia ostin ja molemmat on ihan hirveän makeita ja pahan makuisia. Ei ole tähän mennessä vielä yksikään jäänyt menemättä alas mutta nämä pussit lentää roskiin. Miksi näistä pitää tehdä niin älyttömän makeita, varmaan viidesosa makeudesta riittäisi ja väriainettakin oli niin paljon että kirkas lasikin värjäytyi siniseksi... Ja makukin oli vähintää mielenkiintoinen.

23 January 2016 mukaan

Sour Apple

Yhteensä:

4

BCAA-tuotetta valitessani päädyin kokeilemaan tätä iBCAA Sour Applen makuisena. Miksihän näistä pitää tehdä niin kamalan makeita...? Itse en ole kovin makean perso... Annosmitallinen vaatii ison vesilasin (3 dl), että tulee omaan makuuni juomakelpoista. Itse mielummin nauttisin nämä juomat pienellä nestemäärällä. Tilatessa oli ajatuksena, että olisin voinut sekoittaa aineen vaikka maustamattoman heraproteiinin seassa, mutta käytännössä makumaailman takia olen päätynyt kuitenkin veteen. Muuten ihan varmaan hyvä ja toimiva tuote (oikein blandattuna).

10 January 2016 mukaan

Mass iBCAA Powder

Valitse kuva

Mass iBCAA Powder