• kasvissyöjä

  kasvissyöjä

Mass Protein Blend

Maku
Pakkaus
Määrä

Nyt 38,90 €

Säästä: 31,00 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Mass Protein Blend, Banana, 4kg: BBE - 30/11/2016

Mass Protein Blend on uutuusproteiini ja edistyksellisempi versio suositusta Mass Whey heraproteiinista. Mass Whey on vuosien kestosuosikki, ja makutestien voittaja, kiistaton heraproteiinien kuningas- nyt sama tuote entistä paranneltuna versiona!

Tuote perusliikkujalle, sekä edistyneemmälle kilpaurheilijalle. Edullisesti monien eri tuotteiden hyödyt ja ainesosat yhdessä.

MASS WHEY JA MASS PROTEIN BLEND ERO

Tuotteen valmistuksessa on mietitty urheilijoita, jotka vaativat heraproteiiniltaan hieman enemmän. Parempi vastine rahalle ja aminohapot sekä ruoansulatusentsyymit valmiina heraproteiinissa.

Unohda monien eri pakkausten ostaminen, siirry käyttämään yhtä monipuolista tuotetta, jossa riittävä määrä proteiinia, aminohappoja ja ruoansulatusentsyymejä nopeuttamaan tuotteen imeytymistä ja tehostamaan sen vaikutusta.

Mass Protein Blendin eri proteiinit imeytyvät hieman eri nopeudella, siispä proteiinin saanti on turvattuna pidemmän aikaa. Emme kuitenkaan halunneet luoda kilpailijaa yöproteiinillemme, siispä tuote on arkeen soveltuva ja hyvin nopeasti imeytyvä proteiini.

MASS PROTEIN BLEND KOOSTUMUS

Kolme proteiininlähdettä samassa tuotteessa:

 • Heraproteiinikonsentraatti
 • Heraproteiini-isolaatti
 • Soijaproteiini

Mass Protein Blend on proteiinijauhe, jossa yhdistyvät herakonsentraatti, heraproteiini-isolaatti ja soijaproteiini. Kolmen eri proteiinin hyödyt samassa tuotteessa. Lisäksi valmiiksi tuotteeseen lisätyt BCAA aminohapot auttamaan lihasmassan säilyttämisessä ja uuden hankkimisessa, sekä ruoansulatusentsyymit tehostamaan ravintoaineiden imeytymistä.

Lisäksi tuotteeseen jo lisätty:

 • Aminohapot
 • Ruoansulatusentsyymit

PROTEIINIVALMISTEEN KÄYTTÖ

Proteiinivalmisteiden, niin jauheiden, kuin patukoidenkin käyttö on mitä helpoin tapa tukea järjestelmällisen treenin myötä saatavia tuloksia. Tavoitteen asettaminen ja treenaaminen eivät yksin riitä. On pidettävä myös huolta monipuolisesta ravitsemuksesta.

Proteiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista, olipa tavoitteena on painonpudotus, dieetti, lihasmassan ylläpitäminen tai sen lisääminen. Lihaskudokset ja lihakset tarvitsevat proteiinia. Tästä syystä proteiini onkin lihasten tärkein rakennuspalikka. Liian vähäinen proteiinin tai ravinnon saanti voi aiheuttaa muun muassa katabolisen tilan kehoomme, jolloin aineenvaihunta myös hidastuu merkittävästi. Travinto haetaan jo olemassaolevasta lihaskudoksesta, mikäli ravintoa on liian vähän.

PROTEIINIVALMISTEEN KÄYTÖN AJOITUS

Proteiinijauheet ovat helpoin tapa nauttia riittävä määrä proteiinia. Voit sekoittaa hyvän makuiset jauheet halutessasi veteen, mehuun, maitoon tai vaikkapa jugurttiin. Proteiinijauheita käytetään paljon myös leivonnassa ja raakaleivonnassa! Ne kestävät kuumennusta ja tuovat myös hyvän ja nopean sekä ennen kaikkea terveellisen vaihtoehdon myös ruoanlaittoon ja leivontaan.

Nauti monta ateriaa päivässä, jotka sisältävät sekä proteiinia, hiilihydraattia, että hyviä rasvoja. Mikäli lämpimän ruoan tai eväiden valmistaminen päivän aikana ei ole mahdollista, on proteiinijuoma tai -patukka todella kätevä tapa pysyä kiinni ruokaohjelmassa!

EU:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA TERVEYSVÄITTÄMÄT

Proteiini edistää lihasmassan kasvua
Proteiini edistää lihasmassan säilymistä
Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina

Huom! Tuotteen pakkauksessa käännösvirhe: tuote ei sisällä vehnäproteiinia, kyseessä heraproteiini.

Hyödyt

 • 3 proteiinilaatua yhdessä
 • paranneltu versio Mass Whey:stä
 • BCAA aminohapot
 • ruoansulatusentsyymit

Ravintosisältö

Annoskoko 1 annosmitallista (25 g)

Ravintosisältö

  Per Annos
Energiaa 390 kJ / 92 kcal
Rasvaa 0.01
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.5 g
Hiilihydraatteja 0.8 g
joista sokereita 0.6 g
Proteiinia 20.5 g
Suolaa 0.2 g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.30

4.304

(46 Arvostelut)

 • 5    23
 • 4    16
 • 3    6
 • 2    0
 • 1    1

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele
<
1
2
3
>

Blend

Yhteensä:

5

Minulle sopiva ja toimiva tuote. Maku miellyttävä.

11 October 2016 mukaan

Protein

Yhteensä:

4

Vaahtoava jos hiemankin enempi ravistaa. Maut hyviä,mutta makeita ja hinta laatusuhde hyvä!

10 October 2016 mukaan

No joo

Yhteensä:

3

Makuna ananas. Ei nouse suosikkien listalle, todella teennäinen maku

3 October 2016 mukaan

Ananas 2kg

Yhteensä:

1

Muista mauista ei ole tietoa, mutta hankkimani ananas maku on sietämätön. Maku on aivan liian voimakas ja jälkimaku on kuvottava. Ensimmäinen Massin tuote jonka olen valmis huuhtomaan pöntöstä alas, jos ketään ei tule hakemaan kympillä huuto netistä.

18 September 2016 mukaan

protein blend

Yhteensä:

5

Aivan loistavan makuinen ja erittäin hyvin sekoittuva. Suosittelen makuna kaikille. Itse olen sekoittanut tätä lisä prodena gainerin sekaan, joka on banaanin makuinen. Parempaa makua saa siinä vaiheessa etsiä,(vink, vink valmistajalle) erittäin kovan treenin jälkeen tällä on mukavaa palkita itsensä. Pikkuisen tuli yllätyksenä, että tämä tuote on parempaa veteen sekoitettuna, kuin esim. maitoon, johon taas moni muu maku toimii paremmin.

22 August 2016 mukaan

Maistuva

Yhteensä:

5

Eka 2kg maitosuklaa pussi testissä. Maku maitoon sekoitettuna 4.5/5. Veteen sekoitettuna 4/5. Sekoittuu hyvin. Vatsa tykkää, ei pörise. Ostaisin uudestaan.

16 August 2016 mukaan

protein blend suklaa maapähkinä

Yhteensä:

3

Sekoittuvuus hyvä. Soija vaan maistuu läpi sen verran, ettei maku täysin miellytä.

6 August 2016 mukaan

Lievästi pettynyt

Yhteensä:

3

Sekoittuvuus hyvä mutta maku hieman outo ja jauhomainen.

29 June 2016 mukaan

kokeilemisen arvoista laatua

Yhteensä:

5

Maku ja sekoittuvuus on erinomaista. Maistuu oikeen kunnon maitosuklaalta ja maun vahvuutta voi muokata veden määrällä. Toimii reenin jälkeen hyvin ja oon käyttäny jauhetta pirtelön kanssa ja toimii siinäkin erinomaisesti. Ei paakkuunu yhtään eikä tee pirtelöstä liian sakiaa. Suosittelen kokeilemaan ja itse ajattelin ostaa lisäksi sitä mustikan makuista ja sekoittaa maitosuklaata ja sitä keskenään.

27 June 2016 mukaan

Hyvänmakuinen

Yhteensä:

4

Hyvänmakuinen ja toimiva. Voi suositella. Annostelijakin löytyi, kun malttoi kaivella.

20 June 2016 mukaan

Mass protein blend

Yhteensä:

4

Tosi hyvä jauhe, sekoittuu hyvin. Vanilja hyvä perusmaku, voi sotkea mukaan mitä vaan ja saada eksoottisempia makuja niin halutessa tai juoda sellaisenaan. Toimii hyvin ei mene maha sekaisin. Pakettikoko hyvä, ei liian iso mutta riittävä. Ei voi mollata ja hinta laatusuhde aivan käsittämätön, todella edullista (hakkaa muut mennen tullen :) ) Hyvä tuote

13 June 2016 mukaan

Huippu

Yhteensä:

5

Maut erinomaisia, varsinki toffee sulaa suussa. Helposti sekoittuva eikä vaahtoa. Erinomainen valinta. Hinta laatusuhde 10+

28 April 2016 mukaan

Mass Protein Blend

Yhteensä:

3

Alennuksessa ollessa hyvä hinta-laatusuhde. Suklaa-maapähkinä menee makuna, mut ei parhaasta päästä.

26 April 2016 mukaan

Proteiinia parhaasta päästä

Yhteensä:

5

Todella hyvänmakuinen suklaa, sekoittuu helposti. Tää o hyvä ja edullinen!

21 April 2016 mukaan

Hyvää perus proteiinia

Yhteensä:

4

Erittäin hyvän makuinen ja laatuinen lisäproteeini. Suosittelen kaikille! Voittaa ylivoimasesti monet ulkomaalaiset ja kotimaiset merkit.

7 March 2016 mukaan

Mass Protein Blend - Cookies & Cream

Yhteensä:

4

Perus hyvä joka paikan proteiini, makukin toimii minulle

7 March 2016 mukaan

Mass Protein Blend

Yhteensä:

5

Palautuminen nopeaa. Kovan harjoittelun jälkeen hyvä olo...

27 February 2016 mukaan

Protein blend

Yhteensä:

5

Hyvä ja toimiva protsku palautusjuomaan ja välipalaksi. Sekoittuu hyvin ja ainakin Blueberry oli makuna parempi kuin maitosuklaa. Meinaan tilata jatkossakin lisää hyvän hinta laatusuhteen takia. Suosittelen

16 February 2016 mukaan

Hyvä hinta/laatusuhde

Yhteensä:

5

Erittäin hyvänmakuinen ja laadukas proteiini!

9 February 2016 mukaan

kehitystä

Yhteensä:

4

Käytettyäni tuotetta palautumiseni on parantunut huomattavasti. Tammikuu paino pudonnut mikä näkyy rasvaprosentin laskuna kuitenkin lihasmassan osuus kasvanut. Loistava hinta laatu suhde.

2 February 2016 mukaan

Mass Protein Blend

Valitse kuva

Mass Protein Blend