Mutant BCAA x 200 Caps

Maku
Pakkaus
Määrä

Viikon Tarjous -40% Koodi: DOTW

Onko tavoitteenasi kiristellä keho superkuntoon ja paljastaa lihakset rasvakerroksen alta? Siihen avuksi olemme koonneet erän tuotteita jotka voit nyt lunastaa 40% alennuksella kun käytät koodia DOTW kassalla. Tarjous voimassa viikon loppuun asti

OSTA NYT

27,90 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Mutant BCAA kapselit tarjoavat vapaamuotoisia BCAA aminohappoja 2000mg per annos, suhteessa 2:1:1. Myös elintärkeät mineraalielektrolyytit on jätetty koskematta ja säilytetty tuotteessa. Patentoitu imeytymistä parantava BioPerine® ainesosa on myös tuotteessa. BCAA aminohapot ovat tärkeitä jokaiselle treenaajalle, aminohapot ovat lihasten rakennuspalikoita ja näin ollen niitä tarvitaan etenkin treenin jälkeen kun lihassolukkoa pitää nopeasti korjata lihasmassan kehittymiseksi.

Hyödyt

  • Mutant –laatua!
  • BCAA aminohappovalmiste
  • Tukemaan lihasmassan säilymistä kovallakin dieetillä

Käyttöohje

Nauti 4 kapselia 250-500ml kanssa vettä ennen ja jälkeen treenin. Vapaapäivinä voidaan sama määrä nauttia pitkin päivää. 

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.00

5.0

(4 Arvostelut)

  • 5    4
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele

Kynnet ainakin kasvaa

Yhteensä:

5

Vaikka tavoitteena ei ollutkaan kynsien kasvu tuotetta ostaessani, niin teho näkyy ainakin niin. Muutaman viikon käytön jälkeen enpä osaa muuta sanoa.

30 December 2015 mukaan

Riittoisaa

Yhteensä:

5

2g per kapseli on hyvä annos. 400kpl purkki riittää pitkäksi aikaa, kun itse napsin noita lähinnä lepopäivinä.

16 October 2015 mukaan

Laatu BCAA:ta

Yhteensä:

5

Hyvän kokoinen puteli laadukasta BCAA:ta! Erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Helppo nielaista, sillä kapselit eivät ole liian suuria.

13 October 2015 mukaan

mutant bcaa

Yhteensä:

5

loistava tuote antaa mukavasti energiaa/potkua treeneihin vaikka suoraan koulusta/töistä tulisi. ei ala hapottamaan niin nopeasti kun on pienen piristeen ottanut. kapselit ovat helppoja niellä ja nopeavaikutteisia.

29 September 2015 mukaan

Mutant BCAA x 200 Caps

Valitse kuva

Mutant BCAA x 200 Caps