Myprotein CLA 1000 mg

Maku
Pakkaus
Määrä

Viikon Tarjous -40% Koodi: DOTW

Onko tavoitteenasi kiristellä keho superkuntoon ja paljastaa lihakset rasvakerroksen alta? Siihen avuksi olemme koonneet erän tuotteita jotka voit nyt lunastaa 40% alennuksella kun käytät koodia DOTW kassalla. Tarjous voimassa viikon loppuun asti

OSTA NYT

9,20 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Myproteinin voimakas Konjugoitu linolihappo (CLA) sisältää 1000mg CLA:ta per kapseli mikä on markkinoiden voimakkain saatavilla oleva tuote.

Konjugoitu linolihappo (CLA) on luontaisesti esiintyvä vapaa rasvahappo jota on mm. juustoissa, maidossa, lampaassa ja naudanlihassa sekä useissa prosessoiduissa ruoissa - mutta vain pieniä määriä! Saadaksesi riittävästi CLA:ta sinun tulisi nauttia näitä ruokia suuria määriä mikä myös johtaisi suurien kalorimäärien nauttimiseen.

CLA auttaa tutkimusten mukaan rakentamaan lihaskudosta ja vähentämään kehon rasvaa sekä yleisesti parantamaan terveyttä!

CLA sisältää:

CLA Cis9 (Trans11 isomer) - 38.9%
CLA Trans10 (Cis12 isomer) - 37.9%
Aktiiviset CLA:n isomeerit yhteensä - 76.8%

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Tukee painonpudotusta
  • Voi nostaa energiatasoja
  • Voimakas antioksidantti

Käyttöohje

Käytö 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Annoskoko: 2 kapselia

Annoksia per säiliö: 30-90

Ainesosat

Konjugoitu linolihappo 80% (safloriöljystä), gelatiini (kapselin kuori), glyseroli, vesi.

Ravintosisältö

Sisältää per: 2–6 kapselia (päiväannos)
Konjugoitua linolihappoa (CLA) 2–6 g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.50

4.5

(6 Arvostelut)

  • 5    3
  • 4    3
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele

CLA myprotein

Yhteensä:

4

Hyvä tuote, olen käyttänyt yhdessä carnitinin ja vihreän teen kanssa n. 6vk:a, vyötäröltä on tippunut 3cm ilman liikuntaa ja ruokavaliota. Vihreä tee tabletit pitäisi kyllä olla vahvoja, 500mg, että niitä enää teiltä tilaisin.

6 August 2016 mukaan

Keskivartalorasvan pehmittäjä

Yhteensä:

4

Tuntuisi pehmentävän ihonalaista rasvaa, jolloin hänen muuntumisensa energiaksi helpottuu. Ei sinällään muuta kalorimäärien summapeliä, eli rasva palaa ainoastaan kuluttamalla enemmän energiaa, kuin mitä suuhun mätetään. Omakohtaisesti huomannut pitkien pyörälenkkien antavan kyytiä jenkkakahvoille - lieneekö kiittäminen CLA:n?

24 May 2016 mukaan

Myprotein CLA 1000mg

Yhteensä:

5

Paras tuotteita

17 April 2016 mukaan

CLA

Yhteensä:

5

Syksyn tilauksen yhteydessä valitsin tämän tuotteen kaupantekijäis-lahjana. Itselläni ei mitään suuria odotuksia tai ennakkokäsityksiä ko. tuotteesta ollut, vaan olen heitellyt niitä sekaan muiden ravintolisien ohessa pari kapselia päivässä, sillä mentaliteetilla, että tuskinpa mitään haittaakaan on. Jos aineelle haluaa maksimivaikutuksen, niin ilmeisesti tuo annos pitäisi tuplata. Ainakin tuote on helppo nauttia. :)

10 January 2016 mukaan

CLA

Yhteensä:

4

3 tablettia kun vetää ohjeen mukaan saattaa aiheuttaa nk. "oil burpin", muuten ei pahaa sanottavaa.

13 October 2015 mukaan

Hieno tuote

Yhteensä:

5

Nyt 6 viikossa -9 kg. Ruokavaliossa en tehnyt suuria muutoksia vaan jätin hiilarit vähemmälle. Liikunnan suhteen en tehnyt muutoksia. Normaalit liikkumiset eli noin 5 km päivässä reipasta kävelyä työmatkoihin. Eron kyllä huomaa. Suosittelen tuotetta. Voittaa mennen tulen muiden tarjoamat cla:t joita on tullut aiemmin kokeiltua.

16 September 2014 mukaan

Myprotein CLA 1000 mg

Valitse kuva

Myprotein CLA 1000 mg