Myprotein Impact Native Whey 95 heraproteiini

Maku
Pakkaus
Määrä

Nyt 50,90 €

Säästä: 18,30 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

MYPROTEIN IMPACT NATIVE WHEY 95

Myprotein Impact Native Whey 95 on ihanteellinen proteiinilisä tukemaan lihasten kasvua ja ylläpitämään jo saavutettua lihasmassaa. Koska proteiinivalmiste valmistetaan maidosta, sen maku on erittäin puhdas ja neutraali.

PROTEIINIVALMISTEEN KÄYTTÖ

Proteiinivalmisteiden, niin jauheiden, kuin patukoidenkin käyttö on mitä helpoin tapa tukea järjestelmällisen treenin myötä saatavia tuloksia. Tavoitteen asettaminen ja treenaaminen eivät yksin riitä. On pidettävä myös huolta monipuolisesta ravitsemuksesta.

Proteiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista, olipa tavoitteena on painonpudotus, dieetti, lihasmassan ylläpitäminen tai sen lisääminen. Lihaskudokset ja lihakset tarvitsevat proteiinia. Tästä syystä proteiini onkin lihasten tärkein rakennuspalikka. Liian vähäinen proteiinin tai ravinnon saanti voi aiheuttaa muun muassa katabolisen tilan kehoomme, jolloin aineenvaihunta myös hidastuu merkittävästi. Travinto haetaan jo olemassaolevasta lihaskudoksesta, mikäli ravintoa on liian vähän.

PROTEIINIVALMISTEEN KÄYTÖN AJOITUS

Proteiinijauheet ovat helpoin tapa nauttia riittävä määrä proteiinia. Voit sekoittaa hyvän makuiset jauheet halutessasi veteen, mehuun, maitoon tai vaikkapa jugurttiin. Proteiinijauheita käytetään paljon myös leivonnassa ja raakaleivonnassa! Ne kestävät kuumennusta ja tuovat myös hyvän ja nopean sekä ennen kaikkea terveellisen vaihtoehdon myös ruoanlaittoon ja leivontaan.

Nauti monta ateriaa päivässä, jotka sisältävät sekä proteiinia, hiilihydraattia, että hyviä rasvoja. Mikäli lämpimän ruoan tai eväiden valmistaminen päivän aikana ei ole mahdollista, on proteiinijuoma tai –patukka todella kätevä tapa pysyä kiinni ruokaohjelmassa!

PROTEIINIPITOISUUS

Myprotein Impact Native Whey 95 on huippulaadukas heraproteiini-isolaatti, jonka proteiinipitoisuus on vaikuttavat 95 %.

TUOTTEEN VALMISTUS

Myprotein Impact Native Whey 95 valmistetaan suoraan rasvattomasta maidosta hyödyntäen kalvotekniikoita matalassa lämpötilassa (mikrosuodatus ja ultrasuodatus) ilman entsyymejä. Nämä valmistustekniikat säilyttävät heran biologisesti aktiiviset fraktiot ja varmistavat tuotteen maksimaalisen hyödynnettävyyden.

Valmistuksessa poistetaan maidosta kaseiini ja rasva lähes täydellisesti, jolloin jäljelle jää vain puhdas, parhaan mahdollisen biologisen arvon omaava heraproteiini.

AMINOHAPPOPROFIILI

Native Wheyn aminohappoprofiili on jopa parempi kuin juustontuotannon sivutuotteena saatavasta herasta valmistetulla heraproteiinilla. Se sisältää mm. huomattavasti enemmän leusiinia ja kysteiiniä. Aminohapot taas ovat tunnetusti avuksi niin lihasmassan ylläpitämisessä, kuin sen kasvattamisessakin.

EU:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA TERVEYSVÄITTÄMÄT

Proteiini edistää lihasmassan kasvua
Proteiini edistää lihasmassan säilymistä
Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina

TIEDOKSI ALLERGISILLE

Sisältää maitoa. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään soijaa, kananmunia, gluteenia ja äyriäisiä.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Proteiinipitoisuus 95 %
  • Ihanteellinen aminohappoprofiili
  • Erinomainen biologinen arvo

Käyttöohje

1 annosmitallinen (25 g) jauhetta sekoitettuna 150-250 ml:aan vettä tai maitoa 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

Ainesosat

Unflavoured:
Natiiviheraproteiini-isolaatti, laktaasientsyymi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini).

Chocolate Smooth:
Natiiviheraproteiini-isolaatti, kaakaojauhe, aromi, laktaasientsyymi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

Strawberry Cream:
Natiiviheraproteiini-isolaatti, aromi, laktaasientsyymi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makeutusaine (sukraloosi), väri (punajuuriväri).

Vanilla:
Natiiviheraproteiini-isolaatti, aromi, laktaasientsyymi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

Ravintosisältö

Sisältää per: 100 g 25 g
Energiaa (kJ/kcal) 1576/371 394/93
Rasvaa, josta 0,4 g 0,1 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 0,3 g 0,1 g
Hiilihydraatteja, joista 0,2 g 0,1 g
sokereita 0,2 g 0,1 g
Proteiinia 92 g 23 g
Suolaa 0,2 g 0,1 g

Huomaathan että ravintosisältö on maustamattomasta tuotteesta. Maustettujen vaihtoehtojen ravintoarvot voivat vaihdella jopa 15%.

(The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 15%).

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.93

4.933

(15 Arvostelut)

  • 5    14
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele

Laadukas heraisolaatti

Yhteensä:

5

Maustamanton hera toimii puurossa ja smoothiessa proteiinin lähteenä, ei outoja makuja ja ei aiheuta vatsavaivoja herkemmällekään vatsalle.

7 October 2016 mukaan

Paras maustamaton hera

Yhteensä:

5

Tätä piti tilata jo toinen satsi! Maustamaton on erittäin miedon makuinen ja hajuinen verrattuna muihin yökötystä aiheuttaviin heraproteiineihin. Liukenee nopeasti huonommallakin sheikkerillä, mutta vaahtoaa aluksi jos kovin lujaa vispaa. Vatsa tykkää ja haba kasvaa!

6 October 2016 mukaan

Paras!

Yhteensä:

5

Ihan paras hera ikinä!

9 May 2016 mukaan

Native Whey 95

Yhteensä:

5

Neutraali maku. Erittäin hyvä.

2 May 2016 mukaan

Mainio tuote

Yhteensä:

5

Maustamaton: erittäin hyvä hinta-laatusuhde, liukenee hyvin ja maultaan varsin mieto.

1 March 2016 mukaan

Maustamaton

Yhteensä:

5

Todella hyvä, neutraalin makuinen. Liukenee loistavasti.

14 December 2015 mukaan

parasta laatua?

Yhteensä:

5

neutraalin makuinen, hyvin sekoittuva. - ja tuotteen kuvauksesta päätellen, jos siihen on uskomista, vallan mainio tuote. - hintava, mutta toivon että kohtaa laadun.

13 September 2015 mukaan

Todella laadukas hera

Yhteensä:

5

Todella laadukas, hyvin imeytyvä hera. Maustamattomassa ei juurikaan makua joten hyvin monipuolinen käyttö palautusjuomasta smoothieen. Harvoin törmää näin puhtaaseen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaiseen tuotteeseen.

20 July 2015 mukaan

hyvä tuote

Yhteensä:

5

todella hyvä ja puhdas proteiini. suosittelen.

24 June 2015 mukaan

Paras

Yhteensä:

5

7 vuotta eri heroja testanneena paras hera mitä minulla ollut ikinä enkä edes liioittele yhtään. Mauista mansikka on poikkeuksellisen hyvä verrattuna vaniljaan.

5 May 2015 mukaan

Hyvä tuote

Yhteensä:

5

Hyvää tavaraa, vatsa sietää hyvin ja tuntuu toimivan palautusjuomana loistavasti. Maustamaton makuna ihan ok juotava.

12 December 2014 mukaan

Positiivinen yllätys

Yhteensä:

4

Ruokavaliorempan yhteydessä päätin kokeilla ko. vaniljalla höystettyä proteiini-isolaattia. Meistä tuli aamupalakaverit siltä istumalta =).

27 August 2014 mukaan

Native Whey 95 vanilja

Yhteensä:

5

Vaniljanmakuinen oli nappivalinta: smoothie makeriin vettä, tätä 20-35g ja valinnaisia marjoja: Avot! Ei ole esanssinen, keinotekoisen tai "varastoidun makuinen" vaan freessi ja luonnollinen herkku. Sekoittuu hyvin:)

22 May 2014 mukaan

Yhteensä:

5

Hyvä ja nopea sekoittuvuus, maustamattomassa versiossa raikas ja suht neutraali maku. Kertakaikkiaan loistava tuote hinta/laatu suhteeltaan

27 March 2014 mukaan

Yhteensä:

5

Todella hyvän makuinen vanilja ja sekoittuvuus hyvä.

26 March 2014 mukaan

Myprotein Impact Native Whey 95 heraproteiini

Valitse kuva

Myprotein Impact Native Whey 95 heraproteiini