Myprotein Impact Whey Isolate heraproteiini

Maku
Pakkaus
Määrä

Nyt 17,90 €

Säästä: 6,60 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Myprotein Impact Whey Isolate on heraproteiini-isolaatti. Heraproteiini-isolaatti soveltuu tavallisen heraproteiinin tavoin kaikille liikkuville ihmisille. Proteiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista, kun tavoitteena on painonpudotus, dieetti, lihasmassan ylläpitäminen tai sen lisääminen.

Proteiinijauheet ovat mitä helpoin tapa nauttia riittävä määrä proteiinia. Voit sekoittaa hyvän makuiset jauheet halutessasi veteen, mehuun, maitoon tai vaikkapa jugurttiin. Proteiinijauheita käytetään paljon myös leivonnassa ja raakaleivonnassa! Ne kestävät kuumennusta ja tuovat myös hyvän ja nopean sekä ennen kaikkea terveellisen vaihtoehdon myös ruoanlaittoon ja leivontaan.

Nauti monta ateriaa päivässä, jotka sisältävät sekä proteiini, hiilihydraattia, että hyviä rasvoja. Mikäli lämpimän ruoan tai eväiden valmistaminen päivän aikana ei ole mahdollista, on proteiinijuoma tai –patukka todella kätevä tapa pysyä kiinni ruokaohjelmassa!

HERAPROTEIININ JA ISOLAATIN ERO

Monet suosivat isolaattia tavallisen heraproteiinin sijaan, sillä isolaatti monesti sekoittuu entistä helpommin ja paremmin. Isolaatti myös imeytyy hienojakoisen koostumuksensa vuoksi hieman nopeammin. Koostumukseltaan se on enemmänkin pölyä kuin jauhoa – todella hienojakoista siis! Isolaattiproteiinissa on monia heraproteiineja vähemmän laktoosia, mikä tekee siitä oivallisen vaihtoehdon myös laktoosi-intoleranssista kärsiville.

PROTEIINIPITOISUUS

90% tuotteen isolaatista on herasta ja maitoproteiinista. Se sisältää 90 % proteiinia, sillä siitä on poistettu lähes kaikki rasva ja laktoosi.

TUOTTEEN VALMISTUS

Heraproteiini-isolaatin raaka-aineena käytetään vegetaristeille soveltuvan juuston tuotannosta saatavaa heraproteiinia maailman johtavilta heraproteiinintuottajilta.

HERAPROTEIININ LAATU JA PUHTAUS

Whey Protein Isolate (WPI) on heraproteiinia erittäin puhtaassa muodossa. Heraproteiini-isolaatin biologinen arvo on parempi kuin millään muulla tunnetulla proteiinilähteellä, ja se sisältää luonnostaan erittäin runsaasti sekä välttämättömiä että ei-välttämättömiä aminohappoja ja kalsiumia. Myprotein Impact Whey Isolate® valmistetaan ristivirtaukseen perustuvalla suodatusmenetelmällä eli CFM-menetelmällä, jossa rasva, kolesteroli ja laktoosi suodatetaan pois tuotteesta molekyylikoon ja molekyylimassan perusteella. Tämän tuotantomenetelmän ansiosta herassa säilyvät kaikki immuunipuolustusta vahvistavat komponentit.

EU:N HYVÄKSYMÄT RAVITSEMUS- JA TERVEYSVÄITTÄMÄT

Proteiini edistää lihasmassan kasvua
Proteiini edistää lihasmassan säilymistä
Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 • Heraproteiini-isolaatti
 • Vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa
 • Ihanteellinen lihasten rakennusaine
 • Rasvanpolttoon 
 • Välipalaksi
 • Edistää lihasmassan kasvua
 • Edistää lihasmassan säilymistä
 • Edistää luuston pysymistä normaalina

Käyttöohje

1 annosmitallinen (25 g) jauhetta sekoitettuna 350-400 ml:aan (350-400 ml mauille Blackcurrant, Apple & Raspberry, Orange & Passion Fruit) vettä 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

Ainesosat

SISÄLTÄÄ PER ANNOS*

Ravintoarvo/näringsvärde* per: 100 g 25 g
Energiaa/energi (kJ/kcal) 1644/387 411/97
Rasvaa, josta/fett, varav 0,3 g 0,1 g
tyydyttyneitä rasvahappoja/ mättade fettsyror 0,3 g 0,1 g
Hiilihydraatteja, joista/kolhydrater, varav 2,5 g 0,6 g
sokereita/sockerarter 2,5 g 0,6 g
Proteiinia/protein 93 g 23 g
Suolaa/salt 0,5 g 0,1 g
*Maustamaton

Impact Whey Isolate -proteiinifaktiot ovat seuraavanlaiset: beeta-laktoglobuliini 47 %, alfa-laktalbumiini 17 %, naudan seerumialbumiini 1,5 %, immunoglobuliini G 2 %, laktoferriini 0.5 %, glykomakropeptidi 27 %.

Ravintosisältö

Sisältää per: 100 g 25 g
Energiaa (kJ/kcal) 1504/354 376/89
Rasvaa, josta 0,3 g 0,1 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2 g 0,1 g
Hiilihydraatteja, joista 2,2 g 0,6 g
sokereita 2,2 g 0,6 g
Proteiinia 84 g 21 g
Suolaa 0,5 g 0,1 g

Huomaathan että ravintosisältö on maustamattomasta tuotteesta. Maustettujen vaihtoehtojen ravintoarvot voivat vaihdella jopa 15%.

(The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 15%).

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.62

4.617

(47 Arvostelut)

 • 5    31
 • 4    15
 • 3    0
 • 2    1
 • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele
<
1
2
3
>

Hyvä tuote

Yhteensä:

5

Hyvänmakuinen, sekoittuu todella hyvin ja laadukas. 5/5

15 September 2016 mukaan

Impact Whey Isolate

Yhteensä:

5

Laadukas isolaatti, jonka sekoittuvuus on hyvä. Itsellä pitänyt vatsavaivat kurissa mitä perus herakonsentraatti aiheuttaa.

6 July 2016 mukaan

Luonnollisen "hyvän" makuista!

Yhteensä:

4

Hyvä protsku, maku on tosiaan luonnollinen - heran maku(!) Voi vetää ihan sellasenaan veden kanssa mut tarttuu esim. purkkiin ja sekoittimeen... Jos lompakko kestäis niin ostaisin tätä paljon!

29 June 2016 mukaan

Erinomainen hinta-laatusuhde

Yhteensä:

4

Suosituksen perusteella kokeiltu, enkä joutunut pettymään. Erinomainen hinta-laatusuhde! Olisin antanut 5tähteä, jos pakkauksen ravintosisältö ja tuotetiedot eivät olisi olleet niin pienellä fontilla / haalistuneet, että oli aluksi vaikeaa saada selvää. Nyt tilattu kuitenkin 5kg eri makuja lisää :)

23 June 2016 mukaan

Parempi hera

Yhteensä:

4

Lyhyesti sanottuna: + tosi hyvä sekoittuvuus + hyvä maku + laadukkas isolaatti - vähän kallis hinta

10 June 2016 mukaan

erittäin hyvä

Yhteensä:

5

Herkälle vatsalle sopivaa ja suklaa hyvän makuista, ihan vähän liian makeaa mulle mutta makean nälkä häviää tämän myötä. Ostan jatkossa myös,

26 May 2016 mukaan

ok

Yhteensä:

4

Hyvin sekoittuva jauhe. Vähän vahtoaa, mutta ei jää paakkuja. Maustamattoman maku tietysti ei ole kovinkaan hyvä, mutta esim täysmehuun sekoitettuna tulee oikein maistuva palautusjuoma

19 May 2016 mukaan

Hyvänmakuinen hera

Yhteensä:

5

Mansikan makuinen hera toimi hyvin! Aluksi aika makea, mutta makuun tottuu. Ei ole tullut vatsavaivoja. Sekoittuu todella hyvin. Tätä lisää tilaukseen!

9 May 2016 mukaan

Hyvä isolaatti

Yhteensä:

4

Kohtuuhintainen isolaatti joka menee alas myös maustamattomana. Itse vedän annoksen ruisleivän kanssa jolloin maustamattomuutta ei edes huomaa. Tulen ostamaan tuotetta uudestaan.

2 May 2016 mukaan

Hyvä heraisolaatti

Yhteensä:

4

Ostin maustamattomana ison säkin ja olen tyytyväinen. Hyvä hinta-laatu suhde. Hyvä tuote rasvanpolttoon ja lihaksille heti treenin jälkeen. Maku on neutraali ja siedettävä pelkän vedenkin kanssa, en kaipaa keinotekoisia makeutusaineita. Alussa hieman närästytti, mutta viikon käytön jälkeen ei enää. Missään vaiheessa ei ole ollut vatsanväänteitä.

2 May 2016 mukaan

Tomiva tuote!

Yhteensä:

5

Tässä tuotteessa hinta-laatu enemmän kuin kohdillaan! Eikä tarvitse koko ajan olla tekemässä uutta tilausta kun ostaa tämän riittoisan megasäkin. Kyllä hiukan naurattaa kun oma proteiinijauhesäkki on samaa kokoa kuin omien lemmikkien ruokapussit =D

20 April 2016 mukaan

Myprotein Impact Whey Isolate

Yhteensä:

5

Myprotein Impact Whey Isolate heraproteiini peanutbutter/chocolate vastasi odotuksia ja on lisäksi maultaan mieluisa. Suosittelen!

18 April 2016 mukaan

Täyttä tavaraa

Yhteensä:

5

Käytän tätä maustamattomana laimentamaan joidenkin maustettujen protskujen makua. Korkea proteiinipitoisuus ja imeytyminen.

15 April 2016 mukaan

Suklaa smooth

Yhteensä:

5

Tilaan yleensä maustamatonta mutta arvelin tilaavani myös jotain maustettua: suklaa smooth. Voi hyvänen aika! Taitaa käydä herkusta, on hyvänmakuista ihan veteen sekoitettuna.

13 April 2016 mukaan

ihan jees

Yhteensä:

4

Kun laittaa puolet maustamatonta niin tulee sopivan makeaa

11 March 2016 mukaan

Hyvä perus proteiini

Yhteensä:

4

Sekoittuu hyvin niin veteen kuin maitoonkin, maistuu hyvälle, palauttaa hyvin ja hintalaatu suhde kohdallaan ! Suosittelen

10 March 2016 mukaan

Hyvä isolaatti

Yhteensä:

5

Käytössä ollut maku suklaa smooth, paljon makua verrattuna moniin muihin valmisteisiin ja sekoittuu todella hyvin veteen sekä maitoon.

29 February 2016 mukaan

Impact Whey Isolate

Yhteensä:

5

Tämä on toiminut erittäin hyvin. Imeytyy nopeasti eikä aiheuta vatsanväänteitä kuten eräät bulkkikonsentraatit. En ole niihin enää sekaantunut ollenkaan. Käytössä sekä palautusjuomissa, että välipalana.

25 February 2016 mukaan

Impact Whey Isolate

Yhteensä:

5

Laadukasta CFM-menetelmällä tehtyä isolaatti heraa sopivaan hintaan. Maku kertoo paljon, joten piti uudelleen tätä samaa tilata.

18 February 2016 mukaan

Laadukasta isolaattia

Yhteensä:

5

Maustamattomanakin hyvän ja neutraalin makuinen. Itse käytän päivittäin ja vatsa ei oireile, kun on puhdasta isolaattia.

5 February 2016 mukaan

Myprotein Impact Whey Isolate heraproteiini

Valitse kuva

Myprotein Impact Whey Isolate heraproteiini