Myprotein L Glutamine glutamiini

Maku
Pakkaus
Määrä

Nopeat syövät hitaat - 40% ale 100 asiakkaalle

Kyllä! Nyt säästät 40% jos olet 100 ensimmäisen asiakkaan joukossa! Syötä koodi NOPEIN kassalla saadasksesi alennuksen!

TOIMI HETI

28,90 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Glutamiini on yksi tärkeimmistä aminohapoista. Glutamiini on yksi tärkeimmistä tekijöistä lihaskasvussa ja lihaskudosten toiminnassa. Proteiinit turvaavat lihaskudosten toimintaa ja terveyttä sekä korjaavat harjoittelun myötä aiheutuneita lihaskudosten vaurioita. Glutamiinia erittyy kehossa luontaisesti, muttei riittävissä määrin. Raskas liikunta lisää glutamiinin tarvetta. Tällöin glutamiinivalmisteista on hyötyä.

Glutamiinia esiintyy eri muodoissa ja määrissä lihassa ja kalassa sekä pienissä määrin myös kasviksissa. Glutamiinivalmisteen nauttiminen päivittäin on helpoin tapa varmistaa riittäävä glutamiinin ja aminohappojen saanti.

Glutamiini on erityisen hyödyllinen intensiiviseen ja korkea tehoiseen harjoitteluun. Glutamiini on todettu hyödylliseksi muun muassa painoharjoittelussa ja kestävyyslajeissa.

Glutamiinin on myös todettu auttavan lihaskrampeista kärsiviä urheilijoita tai arki-liikkujia.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Auttaa täyttämään glykegeenivarastot
  • Lyhentää palautumisaikaa

Käyttöohje

1 annosmitallinen (5g) 1-3 kertaa päivässä. Parhaan tuloksen saamiseksi nauti yksi annos aamiasen yhteydessä, yksi lounaan yhteydessä ja kolmas annos tunti ennne nukkumaanmenoa. Sekoita mieleiseesi juotavaan; suositellaan sekoitettavaksi veteen tai mehuun. 

1 pieni mitallinen (MP annosmitta) painaa 3.6g (mitta ei sisälly tuotteeseen).

Ainesosat

L-glutamine powder.

SÄILYTYSOHJE

Säilytä kuivassa ja viileässä.

HUOM!

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Ravintosisältö

Sisältää per: 5–15 g (päiväannos)
L-glutamiinia 5–15 g

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.60

4.6

(5 Arvostelut)

  • 5    3
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Lajittele

Toimii!

Yhteensä:

5

Hinta ja laatu kohdillaan.

20 October 2016 mukaan

Myprotein L Glutamine - Berry Blast

Yhteensä:

4

Pari ensimmäistä kertaa meni berry blastin makuun totutellessa. Itselläni on muut jauhot maustamattomia, niin tämä oikeastaan tuo sopivasti makua joukkoon, nyt kun marjaisaan makuun olen tottunut. Palautuminen treeneistä tuntuisi ainakin toimivan Hera, Malto, Kreatiini, Glutamiini, Bcaa yhdistelmällä, josta tämä tuote on tosin vain pieni osa. Edullinenkin oli ja jos pienen hyödyn tästä tuotteesta saa, niin kaikki otetaan, joten 4/5.

14 March 2016 mukaan

Ok aine

Yhteensä:

4

Edullista ja riittoisaa. Hyvä lisä palkkariin ja välipalajuomiin. Vaikutuksia odotellessa. Ei ainakaan mitään huonoa sanottavaa toistaiseksi.

21 September 2015 mukaan #1 Avuliain tuote-arvostelija

loistava!!!

Yhteensä:

5

täydellinen pakkaus erittäin toimiva!!!

22 July 2014 mukaan

Good Stuff!

Yhteensä:

5

Hyvä ja edullinen tuote! Näppärä pakkaus!

18 March 2014 mukaan

Myprotein L Glutamine glutamiini

Valitse kuva

Myprotein L Glutamine glutamiini