SUPERMASS InZane

Maku
Pakkaus
Määrä

31,90 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Huom! Dopingtestauksen alaisten urheilijoiden ei suositella käyttävän tätä tuotetta. Tuote sisältää pienen määrän WADA:n luokittelemia aineita, jotka voivat aiheuttaa positiivisen vastauksen dopingtesteissä. Huomaathan, että Mass.fi ei myy laissa kiellettyjä aineita.

Supermass InZane on tehonlisääjä, josta olet varmasti kuullut. InZane on nimensä mukaisesti täysin tajuton ja järjetön tehonlisääjä – ennennäkemätön vireystila ja energia, kivenkova fokus ja stimulaatio vailla vertaa.

InZane auttaa jaksamaan kovan ja rankan treenin läpi, aivan viimeisiin toistoihin asti. Vanhat ennätykset jäävät nyt historiaan tämän tuotteen avulla. Miksi jäädä samalle tasolle junnaamaan, kun voit nostaa voima- ja suoritustasoja heti!

InZane sisältää keskushermostoa stimuloivia ainesosia, jotka kukin tahollaan vaikuttavat vireystilaan, keskittymiskykyyn ja suorituskykyyn.

Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Hyödyt

  • Ei sovellu dopingtestauksen alaisuudessa oleville
  • Todella voimakas PWO tehonlisääjä
  • Rankkoihin treeneihin – uusiin ennätyksiin!

Käyttöohje

Sekoita 2 kukkurallista mitallista tuotetta (8g) n.3dl vettä. Nauti 30min ennen treeniä.

Ainesosat

Katso vaikuttavat ainesosat ravintosisällöstä.

Muut ainesosat: khappamuudensäätöaine (omenahappo), paakkuuntumisenestoaine (tri-kalsium-fosfaatti), aromi, väriaine (punajuurijauhe, karmiini), makeutusaine (stevioliglykosidit, sukraloosi).

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

SUPERMASS InZane

Valitse kuva

SUPERMASS InZane